20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:Συμφωνήσαμε με Ουζουνίδη.Τρομάζω και φοβάμαι για την επόμενη χρονιά αν δεν έχουμε σπόνσορες, αποκοπές από τα τηλεοπτικά και τα εισιτήρια διαρκείας.

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:Συμφωνήσαμε με Ουζουνίδη.Τρομάζω και φοβάμαι για την επόμενη χρονιά αν δεν έχουμε σπόνσορες, αποκοπές από τα τηλεοπτικά και τα εισιτήρια διαρκείας.

By on 7 Μαΐου, 2020 0 7379 Views

Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά στο ενδεχόμενο που ομάδα να μείνει εκτός ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης,o Πρόδρομος Πετρίδης είπε: «Πέρσι είπα πως το ΑΠΟΕΛ μπορεί να αντέξει με εκείνο το μπάτζετ μέχρι και φέτος, μια σεζόν εκτός ομίλων. Έγινε πέρσι και αποδείξαμε πως αντέξαμε. Φέτος θα έχουμε πολλά προβλήματα που θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Μπορώ να πω πως μπορούμε να βρούμε τις λύσεις. Δεν ξέρω πόση θα είναι η ζημιά αν δεν μπούμε, γιατί δεν ξέρω τα δεδομένα αυτής της χρονιάς. Τρομάζω και φοβάμαι για την επόμενη χρονιά αν δεν έχουμε σπόνσορες, αποκοπές από τα τηλεοπτικά και τα εισιτήρια διαρκείας. Επεξεργαζόμαστε διάφορα σενάρια και θέλουμε τολμηρές αποφάσεις. Θα πρέπει να το κατανοήσουν και οι υπάλληλοι, κυρίως οι ποδοσφαιριστές, και ο κόσμος»

Συμφωνία με Ουζουνίδη
«Σε μια πρόσφατη συνομιλία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη προσυμφωνήσαμε ότι θα συνεχίσουμε μαζί και τη νέα χρονιά και θέσαμε και ένα όριο του μπάτζετ με το οποίο θα κάνουμε μια καλή ομάδα που θα ανταπεξέλθει και στο Κυπριακό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε και τις λεπτομέρειες και ακολούθως θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις».