19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΙΚΤΕΣ Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ:Δεν μας αρέσει να είμαστε εκτός δράσης

ΠΑΙΚΤΕΣ Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ:Δεν μας αρέσει να είμαστε εκτός δράσης

By on 5 Μαΐου, 2020 0 1123 Views

Επιστολή προς την διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας απέστειλαν 16 ποδοσφαιριστές της ομάδας και μέσω αυτής τονίζουν ότι ποτέ δεν είπαν ότι δεν θέλουν να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.
Την επιστολή ανάρτησε στο σόσιαλ μίντια ο Κίνγσκλεϊ.
Αναλυτικά:
«Προς διοίκησης Νέας Σαλαμίνας
Αγαπητοί κύριοι,
Αυτή η επιστολή ετοιμάστηκε κι εγκρίθηκε από 16 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας για να σας ενημερώσουμε ότι ποτέ δεν είπαμε ότι δεν θέλουμε να μην επαναρχίσει το πρωτάθλημα.
Είμαστε ποδοσφαιριστές και η δουλειά μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν μας αρέσει να είμαστε εκτός δράσης, όχι μόνο γιατί αγαπάμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά και γιατί χωρίς προπονήσεις και παιχνίδια βάζουμε σε κίνδυνο τις καριέρες μας.
Kαι αυτός είναι ακριβώς ο λόγος γιατί από την πρώτη κιόλας μέρα που τα παιχνίδια αναβλήθηκαν, ποτέ δεν ξεκουραστήκαμε. Η περίοδος από τα μέσα Μαρτίου μέχρι και σήμερα δεν ήταν διάλειμμα για εμάς. Κάθε μέρα ακολουθούσαμε τις οδηγίες των προπονητών μας και των προπονητών φυσικής κατάστασης για να δουλεύουμε και να προπονούμαστε στο σπίτι. Η ευχή μας, όπως και η ελπίδα μας, είναι να επιστρέψουμε στη δράση το συντομότερο δυνατόν και όσο το δυνατόν πιο γυμνασμένοι κι έτοιμοι.
Εμπιστευόμαστε τις αποφάσεις της κυβέρνησης και των ειδικών της και είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι και χαρούμενοι με την απόφασή τους να επιτρέψουν τις προπονήσεις και τα παιχνίδια τις προσεχείς εβδομάδες.
Από 16 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας».