28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Επιστολή του ΔΣ της Ν.Σαλαμίνας προς τους παίκτες

By on 5 Μαΐου, 2020 0 1156 Views
Αποκαλύπτουμε ΕΠΙΣΤΟΛΗ Σαλαμίνας

Αυτούσια η επιστολή της διοίκησης της Νέας Σαλαμίνας προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ θα ήθελε να ενημερώσει επίσημα όλους τους ποδοσφαιριστές μας ότι αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις ανησυχίες σας αλλά και την επιθυμία των ποδοσφαιριστών για επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Από την αρχή της πανδημίας ως Δ.Σ είχαμε θέση ως προτεραιότητα και την υγεία όλων εσας αλλά και του προσωπικού του σωματείου.  

Αντιληφθήκαμε τις δυσκολίες τις οικονομικές και παρόλο που μας αποκόπηκαν όλες οι χορηγίες δράσαμε άμεσα με την καταβολή δεδουλευμένων Μαρτίου καθώς και με την πληρωμή ολοκλήρου του μήνα Μαρτίου σε χαμηλόμισθους ποδοσφαιριστές δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη μας προς εσας.

Οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί μας όμως συνεχίζουν να υφίστανται καθώς υπάρχουν αρκετά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν από τις αρμόδιες αρχές που αφορούν και το κομμάτι της υγείας αλλά και το οικονομικό.

Ξεκινώντας από το πρώτο, θεωρούμε ότι είναι αδύνατο να ξεκινήσουν προπονήσεις χωρίς να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους αποδυτηριακους χώρους, για παράδειγμα οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από άλλες επαρχίες που θα κάνουν μπάνιο;; Πως θα γίνονται προπονήσεις χωρίς επαφές;  Αν υπάρχει ένα κρούσμα σε μια ομάδα αυτό θα θέσει σε κίνδυνο και εσας και τις οικογένειες σας αλλά και όλο το προσωπικό του σωματείου μας. Και αν υπάρχει κρούσμα αντιλαμβάνεστε ότι αυτόματα όλη η ομάδα θα μπει σε καραντίνα για 14 μέρες.

Όσο αφορά το οικονομικό σκέλος, από τις πρώτες μας επαφές με την ομοσπονδία υπήρχε η πρόθεση να εξευρεθεί μια δίκαιη λύση και για τις δυο πλευρές.  Η ομοσπονδία κατέθεσε μια συγκεκριμένη προστάτη στον ΠΑΣΠ η οποία δεν είχε γίνει αποδεκτή.  Αυτό που ενόχλησε είναι ότι ο ΠΑΣΠ δεν είχε την διάθεση να εξευρεθεί μια λύση και αυτό φαίνεται από τα γεγονότα καθώς δεν κατέθεσε την δική του αντιπρόταση προς την ομοσπονδία ούτως ώστε να ξεκινήσει ένας διάλογος μεταξύ των δυο πλευρών.

Θεωρούμε απαράδεκτη της στάση του ΠΑΣΠ ο οποίος απέδειξε ακόμη μια φορά ότι δεν λειτουργεί με βάση το συμφέρον των ποδοσφαιριστων αλλά εξυπηρετώντας τα δικά του συμφέροντα  και αυτό αποδεικνύεται και από τα παιχνίδια εντυπώσεων στα ΜΜΕ αλλά και από τις προσβλητικές τους δηλώσεις προς τα σωματεία.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βρισκόμαστε πραγματικά στο πλευρό σας και των οικογενειών σας και σας το έχουμε αποδείξει πολλές φορές.  

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εφορία ποδοσφαίρου, τον γενικό αρχηγο, τον τεχνικο διευθυντή και τον team manager του σωματείου μας και εμείς θα κινηθούμε άμεσα για να επιλύσουμε και να βοηθήσουμε στο κάθε σας πρόβλημα όπως διαχρονικά κανουμε.