28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • OMONOIA:Αν επιστρέψουμε στην δράση με σωστούς όρους…Διασφάλιση της υγείας και του αισθήματος της δικαιοσύνης.

OMONOIA:Αν επιστρέψουμε στην δράση με σωστούς όρους…Διασφάλιση της υγείας και του αισθήματος της δικαιοσύνης.

By on 4 Μαΐου, 2020 0 2039 Views

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο. Η διοίκηση της ομάδας ξεκαθαρίζει πως επιθυμεί την επιστροφή στη δράση, φτάνει να γίνει με σωστούς όρους.
Η ανακοίνωση: Σε αυτήν την κρίση που βιώνει ο κόσμος και το ποδόσφαιρο μας λόγω της Παγκόσμιας Πανδημίας και στην προσπάθεια να εξευρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για την επόμενη μέρα, επιλέξαμε να μην προβαίνουμε σε δημόσιες επίσημες τοποθετήσεις διότι πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο δεν έχει να προσφέρει θετική υπηρεσία.
Αυτή μας η επιλογή προτρέπουμε να μην θεωρηθεί ως αδυναμία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ισχυρή, θα διαχειριστεί τις συνέπειες αυτής της κρίσης και θα συνεχίσει δυναμικά την πορεία της.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα διαδραματίζουμε εποικοδομητικό ρόλο στις ομάδες εργασίας που έχουν συγκροτηθεί από την ΚΟΠ, εκφράζουμε τις θέσεις και απόψεις μας και επιδεικνύουμε συναινετική, υπεύθυνη και σοβαρή στάση. Σεβόμαστε το οικοδόμημα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, όλες τις ομάδες, όλους τους φιλάθλους και τις οδηγίες των ειδικών.
Λαμβάνουμε υπόψη μας όλες τις παραμέτρους και τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί. Έχουμε την άποψη πως κορυφαία προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η διασφάλιση τόσο της υγείας όλων των εμπλεκομένων στο ποδόσφαιρο, όσο και του αισθήματος της δικαιοσύνης.
Εάν συλλογικά αποφασίσουμε ότι οι συνθήκες επιτρέπουν την επανέναρξη των φετινών διοργανώσεων, τότε θα επιστρέψουμε στην ενεργό δράση αλλά θέτοντας τους σωστούς όρους. Εάν υπάρχουν ιδιαιτερότητες που δεν επιτρέπουν να ολοκληρώσουμε την τρέχουσα σεζόν, τότε θα πρέπει όλες οι ομάδες μαζί να καταλήξουμε σε λύσεις που πρώτα να εδράζουν στις οδηγίες και κατευθύνσεις της ΟΥΕΦΑ, όπως και να φροντίσουμε για τη βιωσιμότητα των Σωματείων.
Κατανοούμε την αγωνία του κόσμου μας και γνωρίζουμε τις ανησυχίες του. Τον καλούμε να επιδείξει ακόμη λίγη υπομονή και συντομα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.