ΔΙΕΘΝΗ
Like

Premier League:Συμφώνησαν όλοι να συνεχίσουν στο γήπεδο…

1 Μαΐου, 2020
282 Views
0 Comments
Premier League:Συμφώνησαν όλοι να συνεχίσουν στο γήπεδο…

Η Premier League ανακοίνωσε ότι οι μεγαλομέτοχοι των συλλόγων συμφώνησαν στο να γίνουν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μέσα στα γήπεδα.

Ήταν κοινό μυστικό, αλλά έγινε και επίσημο: H Premier League ανακοίνωσε, μετά την τηλεδιάσκεψη των μεγαλομετόχων των είκοσι συλλόγων, την θέληση όλων των μελών της για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν μέσα στα γήπεδα, Θεού θέλοντος και, κυρίως, κορονοϊού επιτρέποντος.

«Στην σημερινή συνάντηση των μεγαλομετόχων της Premier League, οι σύλλογοι συζήτησαν τα πιθανά βήματα προς την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20, όταν είναι ασφαλές και κατάλληλο για να γίνει κάτι τέτοιο» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Premier League.

Σε αυτή, ξεκαθαρίζεται ότι όλες οι αποφάσεις θα παρθούν σε συνεννόηση με τις κυβερνητικές και υγειονομικές αρχές, με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων, χωρίς να έχει παρθεί μια απόφαση για το πότε θα γίνει η επιστροφή στις προπονήσεις και, κατ’ επέκταση, στους αγώνες.

Premier League@premierleague

At a meeting of Shareholders, clubs discussed possible steps to resume the 2019/20 season

The League and clubs will only return to training and playing with Government guidance, under expert advice and after consultation with players and managers

More: https://preml.ge/b55d2 

Προβολή εικόνας στο Twitter

Comments are closed.