29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μουρίνιο: “Μου λείπει το ποδόσφαιρο, θέλω να τελειώσει η σεζόν”

Μουρίνιο: “Μου λείπει το ποδόσφαιρο, θέλω να τελειώσει η σεζόν”

By on 30 Απριλίου, 2020 0 351 Views

Την επιθυμία του να επιστρέψει στα γήπεδα και να γίνονται ματς έστω και χωρίς θεατές εξέφρασε ο Ζοζέ Μουρίνιο που μίλησε και για το στόχο του που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τέταρτου τίτλου Premier League.

Φανατικά υπέρ της επιστροφής των αθλητών στα γήπεδα για να ολοκληρωθεί η σεζόν τάχθηκε με δηλώσεις του ο Ζοζέ Μουρίνιο.

 Ο τεχνικός της Τότεναμ μίλησε για το πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρο για να κρατήσει ψηλά το ηθικό του κόσμου ενώ αναφέρθηκε στη δική του φιλοδοξία όσον αφορά την παρουσία του στην Premier League.

“Μου λείπει το ποδόσφαιρο αλλά προτιμώ να λέω πως μου λείπει ο κόσμος μας. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή, είναι μία μάχη που θα δώσουμε όλοι μαζί. Εάν παίξουμε τις τελευταίες 9 αγωνιστικές της Premier League θα είναι ωραίο για όλους, για το ποδόσφαιρο και για την Premier League.

Εάν γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, θα μου άρεσε να σκέφτονται πως το ποδόσφαιρο δεν είναι ποτέ με κλειστές τις πόρτες. Χάρη στις τηλεοπτικές κάμερες, θα υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που θα μας παρακολουθούν.

Συνεπώς, αν φτάσει η ημέρα να μπούμε σε ένα άδειο στάδιο να παίξουμε, δεν θα είναι άδειο. Καθόλου”, τόνισε με δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος σε ερώτηση για το έχει περάσει μέχρι στιγμής τις ημέρες που βρίσκεται σε καραντίνα, είπε:

“Έχω δει πάρα πολλά παιχνίδια, όσα δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Ξαναείδα για πρώτη φορά τους τελικούς Champions League που έχω πάρει μέρος και αρκετά ματς Premier League από το παρελθόν.

Δεν με ενδιαφέρουν ημερομηνίες και επέτειοι, προτιμώ να σκέφτομαι πώς θα κατακτήσω τον τέταρτο τίτλο Premier League. Έχω κατακτήσει ήδη τρία πρωταθλήματα Αγγλίας, προτιμώ να σκέφτομαι ότι θα φτάσω και στην κατάκτηση ενός τέταρτου τίτλου”.