20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΕΛ:Θεωρούμε δύσκολη την επανέναρξη των προπονήσεων και των αγώνων στο παρόν στάδιο

ΑΕΛ:Θεωρούμε δύσκολη την επανέναρξη των προπονήσεων και των αγώνων στο παρόν στάδιο

By on 29 Απριλίου, 2020 0 6929 Views

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο θέλει να ενημερώσει άπαντες ότι παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις γύρω από το τι συμβαίνει στην Κυπριακή Κοινωνία στην εποχή του Κορονοϊού, αλλά και σε σχέση με τα δρώμενα στο ποδόσφαιρο.

Είμαστε πλέον εν αναμονή της συνάντησης του ΠτΔ με τον πρόεδρο της ΚΟΠ σχετικά με το μέλλον των διοργανώσεων.

Ως ΑΕΛ και με βάση τα τωρινά δεδομένα θεωρούμε δύσκολη την επανέναρξη των προπονήσεων και των αγώνων στο παρόν στάδιο, διότι για παράδειγμα δεν νοείτε ποδοσφαιρική προπόνηση χωρίς επαφές.

Αυτό και σε συνδυασμό με τις γνωματεύσεις των ειδικών γύρω από την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι μιλούν για 4-5 εβδομάδες προετοιμασίας, καθώς και δυο με τρία φιλικά παιχνίδια, πάντα με τον κίνδυνο των τραυματισμών να παραμονεύει, ούτως ώστε να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να επανέλθουν σε συνθήκες αγώνων, καθιστούν τουλάχιστο για την ώρα δύσκολη την επιστροφή μας στα γήπεδα για το τρέχον πρωτάθλημα και κύπελλο.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όσο αφορά τις σχέσεις της ΑΕΛ με τους ποδοσφαιριστές της, είχαμε και θα έχουμε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία απ’ ευθείας μαζί τους και αντιλαμβανόμαστε μέσα από αυτό ότι σε καμία περίπτωση δεν χρειάζονται μεσάζοντες με προσωπική ατζέντα για να καθορίσουν τι θα συμφωνήσουμε με τους ποδοσφαιριστές μας.

Τονίζουμε ότι η ΑΕΛ θα είναι έτοιμη Κορονοϊού επιτρέποντας να ξεκινήσει προπονήσεις ακολουθώντας ασφαλώς τα σχετικά μέτρα και οδηγίες είτε για να τελειώσουν οι φετινές διοργανώσεις, είτε ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

🤜🤛Καταλήγοντας ενημερώνουμε τον κόσμο ότι ως ΑΕΛ Ποδόσφαιρο συνεχίζουμε με την ίδια θέρμη την κίνηση Βοήθειας και αλληλεγγύης του κόσμου μέσω της «Κίτρινης Γραμμής» και παράλληλα καλούμε όσους μπορούν να βοηθήσουν είτε με προϊόντα είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο να το πράξουν έτσι που να γίνει κατορθωτό την ερχόμενη βδομάδα να περατωθεί το 3ο καραβάνι Βοήθειας και Αλληλεγγύης προς συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια ετούτες τις δύσκολες ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 99383800.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ