28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • M.ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΣ: Οι παίκτες θα μαρκάρουν με τα μάτια; Σκέψεις και αποφάσεις δεν σημαίνει ότι μπορούν να υλοποιηθούν

M.ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΣ: Οι παίκτες θα μαρκάρουν με τα μάτια; Σκέψεις και αποφάσεις δεν σημαίνει ότι μπορούν να υλοποιηθούν

By on 28 Απριλίου, 2020 0 393 Views

Πρέπει να υπάρχουν αποφάσεις δικαστηρίων για να παρέμβει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σύμφωνα με όσα είπε το επί χρόνια στέλεχος της FIFA και της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας παράλληλα ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να αρχίσουν τα πρωταθλήματα καθώς ποιος θα εγγυηθεί στους παίκτες ότι δεν πρόκειται να κολλήσουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή στα γήπεδα: «Αντιλαμβάνεστε ότι είναι φοβερά δύσκολο και ότι οι σκέψεις και οι αποφάσεις που υπάρχουν δεν σημαίνει ότι μπορούν να υλοποιηθούν. Επιθυμίες είναι. Είναι πολύ δύσκολο. Δεν θέλω να ακούγομαι απαισιόδοξος. Υπάρχουν τόσες δυσκολίες. Είναι παράξενο. Υπάρχει η απραξία και πάνω από όλα προέχει η υγεία όλων και ιδιαίτερα των ποδοσφαιριστών. Το πιο εύκολο είναι οι θεατές καθώς μπορείς να τους βάλεις κάθε τρία μέτρα να κάθονται. Οι αθλητές πώς θα μαρκάρουν; Θα μαρκάρουν με τα μάτια; Είναι δύσκολο. Η λύση που θα δοθεί από το φάρμακο ή το εμβόλιο που θα θεραπεύει τη λοίμωξη. Είμαστε στα χέρια της επιστήμης»

Για το εάν μπορεί η UEFA να παρέμβει στην περίπτωση του Ολυμπιακού: «Η UEFA δεν μπορεί να δώσει κατευθυντήρια γραμμή στις Κυβερνήσεις. Όταν καταφέρει η Ολομέλεια να συγκεντρωθεί σε ένα δωμάτιο και να κάνουν συνεδρίαση, τότε θα μπορεί να σκέφτεται την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όταν εξαντληθούν όλα τα δικαστικά μέσα σε εθνικό επίπεδο, τότε μπορεί να παρέμβει η UEFA. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι καλά την περίπτωση της Φενερμπαχτσέ. Η UEFA μπορεί να πάρει αποφάσεις αλλά πρέπει να εξαντληθούν οι εγχώριες διαδικασίες. Υπάρχει πρόταση για την τιμωρία του Ολυμπιακού. Από την εισήγηση μέχρι την απόφαση υπάρχει μεγάλη απόσταση. Είναι υποθέσεις προς το παρόν».