20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΘΟΥΚΗΣ:Είμαστε σε μία κατάσταση αναμονής.Τι ζήτησε η Ν.Σαλαμίνα

ΘΟΥΚΗΣ:Είμαστε σε μία κατάσταση αναμονής.Τι ζήτησε η Ν.Σαλαμίνα

By on 21 Απριλίου, 2020 0 14787 Views

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το τι περιμένει να συζητηθεί στην τηλεδιάσκεψη της ΚΟΠ σήμερα, για την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο, για το αν υπάρχει πλάνο επανέναρξης αλλά και το τι εισηγείται η Νέα Σαλαμίνα.
«Θα περιμένουμε να μας ενημερώσει ο πρόεδρος της ΚΟΠ σήμερα για το τι θα λεχθεί στην τηλεδιάσκεψη που θα προηγηθεί με την UEFA. Αντιλαμβάνομαι ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ έχει συνεχής επαφή με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία και ότι θα γίνει, θα γίνει με βάση τα τελευταία δεδομένα που υπάρχουν», είπε αρχικά και για το ενδεχόμενο να επαναρχίσουν οι προπονήσεις είπε: «Αντιλαμβάνομαι πως θα είναι και το θέμα του αθλητισμού γενικότερα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτε χειροπιαστό για το ότι θα αρχίσουμε προπονήσεις μία συγκεκριμένη ημερομηνίας».
Για το αν μπορούν να παρθούν αποφάσεις: «Αυτό που θα γίνει και σήμερα, πιστεύω θα είναι μία εκτίμηση της κατάστασης. Είμαστε σε μία κατάσταση αναμονής. Δεν νομίζω να παρθούν αποφάσεις που θα μπορούμε να υλοποιήσουμε αυτή τη στιγμή».
Για το αν υπάρχει πλάνο επανέναρξης: «Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο πλάνο. Δεν γνωρίζω και πως θα ξεκινήσουμε. Ένα ερώτημα που πλανάτε στην ατμόσφαιρα γύρω από το ποδόσφαιρο, είναι αν υπάρξει κρούσμα εφόσον επαναρχίσουμε. Υπάρχουν άλλες 9 αγωνιστικές και το κύπελλο. Αν σε μία ομάδα εμφανιστεί κρούσμα, θα μπει σε καραντίνα όλη η ομάδα; Πότε θα αρχίσουμε μετά; Θα σταματήσουμε ξανά για δύο εβδομάδες; Είναι κάποια πράγματα που μας προβληματίζουν. Είναι δυνατόν για παράδειγμα κάποιες ομάδες να προπονούνται ανά γκρουπ; Ακόμη και στην Γερμανία υπάρχει μία διαφωνία».
Για το τι εισηγείται η Νέα Σαλαμίνα: «Η Νέα Σαλαμίνα έχει ζητήσει εδώ και καιρό να διακοπεί το πρωτάθλημα και να βρεθεί μία φόρμουλα συνέχισής του μετά το καλοκαίρι. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, πολύ δύσκολα θα αρχίσει ένα πρωτάθλημα. Όλα αυτά θα παίξουν ρόλο, όπως και τα οικονομικά δεδομένα. Υπάρχει κάποιος που να θεωρεί ότι τα οικονομικά δεδομένα θα είναι τα ίδια μετά την πανδημία;», είπε, ενώ για το αν υπάρχει κοινή γραμμή με τα σωματεία του β’ γκρουπ ανέφερε:
«Έχουμε συνεδριάσει και έχουμε καταλήξει σε κάποια θέματα. Αποτελούμε ένα κομμάτι της Α’ κατηγορίας και θα θέλαμε όποιες αποφάσεις παρθούν, αν δεν είναι ομόφωνες, να είναι σε μία πλειοψηφία».