Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

A.ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ:Όλοι μαζί ας στηρίξουμε ο ένας τον άλλον

Απρίλιος 18, 2020
17469 Views
0 Comments
A.ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ:Όλοι μαζί ας στηρίξουμε ο ένας τον άλλον

Το πασχαλινό του μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους.
Αναλυτικά:
Αγαπητοί φίλοι,
Η ώρα της Ανάσταση του Κυρίου πλησιάζει, σε λίγες ώρες θα ακούσουμε το Χριστός Ανέστη αλλά δεν θα είμαστε ούτε στις εκκλησίες, ούτε στα χωριά μας και ούτε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Είναι δύσκολο για όλους μας αλλά αυτό που έχει την περισσότερη σημασία αυτές τις ώρες είναι να κρατήσουμε τους εαυτούς μας, αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε, ασφαλείς.
Σε αυτό το πρωτόγνωρο Πάσχα που διανύουμε κληθήκαμε όλοι να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
Άνθρωποι γύρω μας νοσούν, αλλά και δυσχεραίνουν οικονομικά. Συνάνθρωποι μας ηλικιωμένοι αδυνατούν να έχουν πρόσβαση ακόμη και σε αγαθά πρώτης ανάγκης.
Για αυτό και εμείς βλέποντας το τι συμβαίνει, αλλά και το τι θα επακολουθήσει δεν σταθήκαμε αμέτοχοι, πήραμε την πρωτοβουλία μαζί με τον φίλο και συνοδοιπόρο Κώστα Βήχα και δημιουργήσαμε την «Κίτρινη Γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης» πάντα σε συνεργασία με το «Ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ – Ανδρέας Σοφοκλέους».
Δίπλα μας δυστυχώς υπάρχουν χιλιάδες συνάνθρωποι μας που στερούνται ακόμη και τα βασικά.
Είναι πολύ λυπηρό, ειδικά αυτές τις Άγιες μέρες, να υπάρχουν οικογένειες χωρίς φαγητό στο τραπέζι τους.
Από τα προϊόντα που συλλέχθηκαν από προσφορές εταιρειών, αλλά και ιδιωτών, τους οποίους ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά θερμά, καταφέραμε να προσφέρουμε πακέτα τροφίμων σε περισσότερες από 1000 οικογένειες και σε πέραν των 4000 ανθρώπων.
Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας όμως δεν τελειώνουν με το Πάσχα, αφού δυστυχώς πολλοί από αυτούς θα έχουν ανάγκες και μετά το Πάσχα, γι’ αυτό και εμείς δεν θα σταματήσουμε να προσφέρουμε αυτή την ελάχιστη βοήθεια.
Ο στόχος μας είναι να έχουμε τη δυνατότητα να πράξουμε το ίδιο με όσες οικογένειες βοηθήσαμε μέχρι σήμερα και έπειτα από 15-20 ημέρες.
Καλούμε λοιπόν όλους όσους μέχρι τώρα συντέλεσαν σε αυτή την μεγάλη κοινωνική δράση να συνεχίσουν να στέκονται δίπλα μας, ενώ ταυτόχρονα καλούμε και όσους θέλουν να ξεκινήσουν να μας βοηθούν να το πράξουν.
Όλοι μαζί ας στηρίξουμε ο ένας τον άλλον έτσι ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε όλοι.
Εύχομαι το συντομότερο δυνατό να αλλάξουν οι καταστάσεις και να μην έχει την ανάγκη βοήθειας κανένας συνάνθρωπος μας και να ζήσουμε όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι με τις οικογένειες και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους.
Με εκτίμηση Ανδρέας Σοφοκλέους
Πρόεδρος ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Comments are closed.