16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Η Κύπρος το πήρε πολύ σοβαρά(Τι είπε για την κατάσταση σήμερα και την Ομόνοια)

ΜΠΕΡΓΚ:Η Κύπρος το πήρε πολύ σοβαρά(Τι είπε για την κατάσταση σήμερα και την Ομόνοια)

By on 16 Απριλίου, 2020 0 18060 Views

Δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ  και αναφέρθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο, το επόμενο διάστημα και όχι μόνο.

Για την κατάσταση στην Κύπρο: «Η καθημερινή ζωή είναι όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτές είναι δύσκολες στιγμές για την ανθρωπότητα. Είναι μια σοβαρή κατάσταση. Στην Κύπρο υπάρχουν πολλά νοσοκομεία, αλλά λιγότεροι θάνατοι από πολλά άλλα μέρη. Είναι ευκολότερο να έχεις έτσι τον έλεγχο ενός νησιού σαν την Κύπρο από ό, τι σε μεγάλες χώρες».
Για την αντίδραση της χώρας και τα μέτρα που πήρε για να αντιμετωπίσει την νόσο: «Η Κύπρος το πήρε πολύ σοβαρά. Ήδη μια εβδομάδα μετά την πρώτη περίπτωση κρουσμάτων, έκλεισαν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων εντός και εκτός της χώρας. Τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα περισσότερα καταστήματα είναι κλειστά. Μόνο τα παντοπωλεία και τα φαρμακεία είναι ανοιχτά τώρα. Όλοι πρέπει να βρίσκονται μέσα στα σπίτια τους και μπορείς να βγεις μόνο μία φορά την ημέρα».
Για το ότι έχει βγει εκτός καθημερινότητας: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας τώρα για ένα χρονικό διάστημα όμως, υπάρχουν άνθρωποι που είναι άρρωστοι και πεθαίνουν. Επομένως, δεν πρέπει να παραπονούμαστε».
Για την Ομόνοια: «Είμαστε σε πολύ καλή θέση. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα. Σκοράρουμε και παίζουμε ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο».
Για το πως πιστεύει ότι θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση: «Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι τα μέτρα που θα ληφθούν θα έχουν το αποτέλεσμα και ότι θα μπορούμε να προσεγγίσουμε λίγο πιο φυσιολογικές συνθήκες σταδιακά, αλλά δεν θα είναι και πάλι φυσιολογικό».