20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΖΙΑΚΣ:Αν δεν σταματούσαμε, θα ήμασταν εμείς οι πρωταθλητές

ΛΕΖΙΑΚΣ:Αν δεν σταματούσαμε, θα ήμασταν εμείς οι πρωταθλητές

By on 15 Απριλίου, 2020 0 18063 Views

Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του (efotbal.cz) ο Γιαν Λέζιακς αναφέρθηκε στην πορεία του στην Ομόνοια αλλά και στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

“Η επιλογή μου να πάω στην Κύπρο ήταν μια αλλαγή για το καλύτερο. Στην Κροατία δεν ήμουν πολύ επιτυχημένος τον πρώτο χρόνο, ο δεύτερος ήταν λίγο καλύτερος ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα στον δεύτερο χρόνο.

Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο στην Ομόνοια και όλοι μας νιώθουμε πολύ καλά. Γι’ αυτό πιστεύω τα πηγαίνουμε καλά. Είμαστε πρώτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης. Αν δεν σταματούσαμε, θα ήμασταν εμείς οι πρωταθλητές. Είναι κρίμα διότι είχαμε μπροστά μας πολύ ελκυστικά παιχνίδια να δώσουμε, κρίμα και για τον κόσμο μας που δεν μπόρεσε να τα απολαύσει. Έχουμε τη μεγαλύτερη βάση οπαδών στην Κύπρο, τα γήπεδα θα ήταν όλα γεμάτα στα πλέι-οφ και θα μας στήριζαν 20 χιλιάδες κόσμος στο γήπεδο μας. Είναι πεινασμένοι για ποδόσφαιρο»

ρεαεετβηαενβτ ρ

Η σκέψη εδώ στην Κύπρο είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα ότι κι αν γίνει. Εννέα παιχνίδια έμειναν ενώ εμείς έχουμε και τους δύο ημιτελικού του κυπέλλου και τον τελικό. Άρα 12 παιχνίδια. Αλλά κανένας από τους ανταγωνιστές μας δεν θέλει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.
Για παράδειγμα, το ΑΠΟΕΛ είναι μόλις στην 3η θέση, εάν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν έτσι θα πήγαινε στο European League”.