28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΙΕΡΟΣ:θα πληρώσω μέχρι το Φεβρουάριο και τέλειωσε. Όταν ξεκινήσουμε τα υπόλοιπα

ΦΑΝΙΕΡΟΣ:θα πληρώσω μέχρι το Φεβρουάριο και τέλειωσε. Όταν ξεκινήσουμε τα υπόλοιπα

By on 14 Απριλίου, 2020 0 7806 Views

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την πρόταση της ΚΟΠ προς τον ΠΑΣΠ, ενώ ανέφερε και την δική του εισήγηση για το τι πρέπει να γίνει.

«Δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε αυτές τις μέρες. Ξέρουμε ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα, και προχωρούμε σε 23% σε 25% στα συμβόλαια κι άλλα πράγματα. Εγώ θα πληρώσω μέχρι τον Φεβρουάριο που δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές, να διευθετηθούν τα θέματα και να είναι σε αναμονή και αυτοί. Υπάρχουν κάποια πράγματα με τις κοινωνικές ασφαλίσεις που μπορούν να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές. Όταν δεν μπορεί να δουλέψει κάποιος, παίρνει λεφτά για ένα δύο μήνες και μετά βρίσκει δουλειά και συνεχίζει από εκεί που έμεινε. Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει αυτόν τον αιώνα. Δεν ξέρουμε το μέλλον μας και εμείς απλώς μελετάμε, αν θα παιχτεί το ποδόσφαιρο. Ο κ. Νεοφυτίδης τα βάζεις με όλους. Δεν υπάρχει πρόεδρος για να βγει να μιλήσει; Νομίζω θα είναι πιο σωστό να μιλήσει ο Μερκής. Να μην ξεχνούμε όμως που  ζούμε. Πεθαίνει ο κόσμος. Δεν ξέρουμε αύριο τι θα γίνει. Οι παίκτες πληρώνονται μέχρι εκεί που δούλεψαν».

Για το τι εισηγήται ο Ερμής: «Αυτό που ανέφερα, ότι θα πληρώσω μέχρι εκεί που δούλεψε ο ποδοσφαιριστής. Ποια λεφτά υπάρχουν για να συνεχίσουμε να πληρώνουμε; Πάρτα λεφτά σου από το κράτος. Αφού είπε ο Υπουργός ότι μπορούμε να ενταχθούμε μέσα στα σχέδια. Είδατε τι σημαίνει ποδόσφαιρο; Δεν έχει ποδόσφαιρο, δεν έχει στοιχήματα. Δεν είναι μόνο να κατηγορούμε το ποδόσφαιρο, πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτή την κατάσταση. Στην Β’ κατηγορία δεν κρατεί να πληρώσει κανένας κανένα. Εγώ θα πληρώσω μέχρι το Φεβρουάριο και τέλειωσε. Όποιου δεν αρέσει να πάει στην FIFA. Πρέπει να μοιράζουμε τις πίττες. Όταν ξεκινήσουμε το ποδόσφαιρο θα πληρώσουμε και τα υπόλοιπα».