24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ:Mε τον Τιμούρ όλοι θα είναι περήφανοι για την Ανόρθωση

ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ:Mε τον Τιμούρ όλοι θα είναι περήφανοι για την Ανόρθωση

By on 13 Απριλίου, 2020 0 17784 Views

Στον Sports One και στον συνάδελφο Χρίστο Παπακώστα μίλησε ο παλιός θρύλος της Ανόρθωσης, Νίκος Κατσαβάκης. Ο Ελλαδίτης πλέον Πρόεδρος του Πανσερραϊκού θυμήθηκε τις ένδοξες στιγμές με την Ανόρθωση και μίλησε με αισιοδοξία για το μέλλον που είναι συνυφασμένο με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση που επικρατεί;

“Πρωτόγνωρες καταστάσεις, πρέπει να επιβιώσουμε. Έχουν σταματήσει οι προπονήσεις τα πάντα υπό λειτουργούν. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, σίγουρα θα υπάρχουν συνέπειες, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις ζημιές. Προτεραιότητα έχει η υγεία των ανθρώπων. Πρωταγωνιστές δεν είναι οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές αλλά οι γιατροί και οι νοσοκόμοι. Τους ευχαριστούμε.”

Είστε στο πόστο του Προέδρου του Πανσερραϊκού…

«Είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε κλείσει ένα μήνα στη καραντίνα. Θα κρατήσει ακόμη ένα μήνα, κανείς όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί. Όπως είπα και πριν προέχει η υγεία. Να γυρίσει στην κανονικότητα, μας λείπει. Πρέπει να κάνουμε αυτά που μας λένε οι ειδικοί όσο χρειαστεί.»

Η Ανόρθωση σε χαρακτήρισε ως «βράχο»:

«Ευχαριστώ πολύ, είναι τιμητικό. Έχω και εγώ συναισθήματα για την Ανόρθωση. Ελπίζω να ξανά έρθουν αυτά τα χρόνια. Με τον Τιμούρ είναι ο πλέον πιο κατάλληλος. Γεννήθηκε για αυτή την ομάδα, να μείνει για χρόνια εκεί. Είναι δεδομένες οι επιτυχίες με τον Τιμούρ».

Πως σκιαγραφείς τον Τιμούρ;

“Ο Τιμούρ είναι ένας φιλόδοξος προπονητής, αγαπάει την Ανόρθωση. Αυτό το μεταδίδει στους υπόλοιπους. Αυτό το κομμάτι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Σίγουρα είμαι πεπεισμένος πως θα πάει καλύτερα η ομάδα. Έφτιαξε μια ομάδα από το μηδέν. Οι υπόλοιπες ομάδες ήταν μπροστά, αλλά η Ανόρθωση κάλυψε το κενό. Ο κόσμος το πίστεψε για τίτλους. Καλό το παρελθόν αλλά δεν είναι καλό η ομάδα να μην μπορεί να πανηγυρίσει τίτλους. Θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για την Ανόρθωση.»

Θα έφερνες τον Τιμούρ στον Πανσερραϊκό;

“Δύσκολο αυτό (γέλια). Ο Τιμούρ θα μείνει πάρα πολλά χρόνια στην Ανόρθωση. Όλοι θα είναι περήφανοι για την ομάδα.”

Μιλάς με κάποιους;

“Κρατάμε επαφή. Δεν μιλάω με πολλούς. Αναπολούμε τα παλιά. Με τον Σαμάρα, τον Νικολάου αντιλαμβάνεστε είμαι στην Ελλάδα είναι δύσκολο.”

Ήταν τα καλύτερα σου ποδοσφαιρικά χρόνια στην Ανόρθωση;

“Ξεκάθαρα. Όλοι το γνωρίζουν. Στον Διγενή ήταν ρομαντικά τα χρόνια με λίγους φιλάθλους. Με την Ανόρθωση έζησα μια σπουδαία πενταετία. Πανηγυρίσαμε τίτλους και διακρίσεις. Όταν έχεις να κάνεις με την Ανόρθωση πρέπει να έχεις ψηλά τον πήχη. Να μείνουν στο παρελθόν τα άσχημα και μόνο τα καλά πλέον να υπάρχουν.”

Για τους Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές που είναι στην Ανόρθωση;

“Eίχαν πολύ καλή παρουσία στην Ελλάδα. Έκαναν ένα βήμα μπροστά στην καριέρα τους. Παίζουν σε μια μεγάλη ομάδα που σχεδόν κάθε χρόνο είναι στην Ευρώπη.”