29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ:Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό μας ρυθμό

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ:Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό μας ρυθμό

By on 12 Απριλίου, 2020 0 23953 Views

Σε μέσο της Ισπανίας μίλησε ο ακραίος αμυντικός της ΑΕΚ Χοσέ Μανουέλ Φερνάντες.

Για το πως βιώνει την καραντίνα: «Προσπαθώ να το βιώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα στους περιορισμούς που υπάρχουν στη χώρα και στο λίγο που μπορούμε να βγούμε στο δρόμο. Υπάρχουν μέρες που περνάνε καλύτερα και υπάρχουν και άλλες που διαρκούν περισσότερο. Για να διατηρήσω το φόρμα μου κάνω καθημερινή προπόνηση. Το πρωί κάνω τρέξιμο με το γυμναστή, αφού εδώ στην Κύπρο επιτρέπεται η άσκηση, και τα απογεύματα κάνω ένα πρόγραμμα στο σπίτι».

Για την καριέρα του στην ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ άνετα στη Λάρνακα. Από τότε που ήρθα εδώ, τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου, μας έχουμε κάνει να αισθανόμαστε πολύ άνετα. Είναι όμορφο όταν αφήνεις τη χώρα σου να σε περιποιούνται τόσο καλά. Είμαι τυχερός που παίζω σε μεγάλη ομάδα στην Κύπρο, όπως η ΑΕΚ. Αποφάσισα να αλλάξω το σκηνικό γιατί το κεφάλι μου χρειάστηκε μια αλλαγή. Στην Κόρδοβα, ήταν μια πολύ έντονη τριετία, και αποφάσισα ότι ήταν καλύτερο να φύγω. Ήταν το καλύτερο για εμάς την σεζόν εκείνη και αποφασίσαμε να έρθουμε στη Λάρνακα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ άνετοι. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό μας ρυθμό»

Αν θα επέστρεφε στην Ρεάλ Σαραγόσα: «Φυσικά θα επέστρεφα. Στο τέλος πάντα θέλεις πας πίσω όπου είχε αντιμετωπιστεί καλά και ήσουν άνετα. Αν και τώρα είμαι καλά στην ΑΕΚ και πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στην ομάδα».