ΔΙΕΘΝΗ
Like

ΕΛΛΑΔΑ:83 οι νεκροί συνολικά, 52 νέα κρούσματα

Απρίλιος 8, 2020
99 Views
0 Comments
ΕΛΛΑΔΑ:83 οι νεκροί συνολικά, 52 νέα κρούσματα

Άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την Covid-19 το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων να ανεβαίνει στα 83.

Τους 83 έφτασε ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τη νόσο Covid-19.

Όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη μάχη το τελευταίο 24ωρο.

Έκανε γνωστό, δε, πως υπάρχουν 52 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, που συνολικά, πλέον, φτάνουν τα 1.884.

Όπως έκανε γνωστό ο κ.Τσιόδρας, 14 ασθενείς πήραν εξιτήριο από τις ΜΕΘ, ενώ ανέφερε ενδεικτικά και τα στοιχεία από την Εντατική του Ευαγγελισμού, όπου από τους 39 ασθενείς που νοσηλεύθηκαν εκτός ΜΕΘ βρίσκονται οι 17, εκ των οποίων οι 4 πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η μέση ηλικία των 84 ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία όλης της χώρας, είναι τα 67 έτη, ενώ το 20% είναι γυναίκες και οι υπόλοιιποι άνδρες. Η μέση ηλικία των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους είναι τα 74 έτη. Συνολικά, έχουν ελεγχθεί 32.528 δείγματα. 

Ο κ.Τσιόδρας επισήμανε ότι χάρη στα μέτρα βρισκόμαστε στη φάση του μετριασμού της επιδημίας, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη χρήση της μάσκας από τον γενικό πληθυσμό, επισημαίνοντας παράλληλα ότι μπορεί να ενέχει και κινδύνους η χρήση της, ειδικά του εφησυχασμού, ότι είμαστε προστατευμένοι. 

Comments are closed.