28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Σάουθγκεϊτ “τελειώνει” τον Γουόκερ από την εθνική Αγγλίας

Ο Σάουθγκεϊτ “τελειώνει” τον Γουόκερ από την εθνική Αγγλίας

By on 7 Απριλίου, 2020 0 621 Views

Ηαπερίσκεπτη ενέργεια του Κάιλ Γουόκερ να καλέσει δύο call girls στο σπίτι του εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού αναμένεται να του στοιχίσει ακριβά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Mirror“, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ενημερώθηκε για όσα συνέβησαν και πήρε την απόφαση να μην ξανακαλέσει τον 29χρονο μπακ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 49χρονος προπονητής είναι έντονα δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά του παίκτη της Σίτι και είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να βρεθεί στις κλήσεις όσο βρίσκεται ο εκείνος στον πάγκο των “τριών λιονταριών”. Παράλληλα, βέβαια, ο Γουόκερ αναμένεται να τιμωρηθεί με ένα ιδιαίτερα υψηλό πρόστιμο κι από τη Σίτι, η οποία τον έχει καλέσει σε απολογία.

Ο Γουόκερ αποτέλεσε βασικό μέλος στην εξαιρετική πορεία της Αγγλίας μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, ενώ τελευταία συμμετοχή με το εθνόσημο ήταν στις 9 Ιουνίου του 2019, στον μικρό τελικό του Nations League, όπου η Αγγλία επικράτησε 6-5 στα πέναλτι της Ελβετίας.