ΔΙΕΘΝΗ
Like

Επαναστατούν οι παίκτες της Premier League: «Θέλουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο, όχι τους πλούσιους ιδιοκτήτες»

5 Απριλίου, 2020
274 Views
0 Comments
Επαναστατούν οι παίκτες της Premier League: «Θέλουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο, όχι τους πλούσιους ιδιοκτήτες»

Οι αρχηγοί των συλλόγων της Premier League λαμβάνουν οργανωμένη θέση απέναντι στις διοικήσεις, αποφασισμένοι να μην υποκύψουν στο ζήτημα της περικοπής μισθών, καθώς δεν θέλουν να θυσιάσουν τα χρήματά τους στους ισχυρούς, αλλά σε φιλανθρωπίες.

Η οργανωμένη εναντίωση των ποδοσφαιριστών της Premier League προς τις διοικήσεις καλά κρατεί, αναφορικά με το ζήτημα της περικοπής των μισθών.

Την ώρα που το πρέσινγκ των συλλόγων για «ψαλίδι» 30% στις απολαβές τους συνεχίζεται, οι αρχηγοί των 20 ομάδων μέσω ομαδικής συνομιλιάς στα social media έχουν συνεννοηθεί να λάβουν συντονισμένη δράση, αρνούμενοι να υποκύψουν στα πλάνα των διοικήσεων.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι ποδοσφαιριστές είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν μεγάλο μέρος των χρηματικών τους απολαβών για να στηρίξουν το σύστημα υγείας και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά όχι να παραχωρήσουν το μέρος του μισθού τους στους πλούσιους ιδιοκτήτες των κλαμπ.

Η μαζική αντίσταση των παικτών έρχεται να συντηρήσει το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο, μετά τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της Λίβερπουλ και την απόφαση άλλων πέντε ομάδων να θέσουν σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους, με την θέση της Λίγκας να κρίνεται πολύ δύσκολη.

Comments are closed.