20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μ.ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΣ:Ας ξεχάσουμε τα προκριματικά…Θα επηρεαστεί και η επόμενη σεζόν

Μ.ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΣ:Ας ξεχάσουμε τα προκριματικά…Θα επηρεαστεί και η επόμενη σεζόν

By on 2 Απριλίου, 2020 0 526 Views

Την άποψή του για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κατέθεσε ο Μάριος Λευκαρίτης μιλώντας στην Ελλάδα και στον 94,6.
Ο επί πολλά έτη στέλεχος της UEFA και FIFA, της οποίας διετέλεσε και αντιπρόεδρος, σχολίασε για την χθεσινή της ανακοίνωση πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ουσιαστικά «αποφάσισε ότι δεν μπορεί να αποφασίσει» υπογραμμίζοντας ότι θα επηρεαστεί όχι μόνο η εφετινή και η νέα σεζον αλλά ενδεχομένως και η μεθεπόμενη.
«Οι ομάδες εργασίας αποφασίζουν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν. Δεν υπάρχουν ημερομηνίες στο καλεντάρι και είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα», ανέφερε αρχικά  και συνέχισε για τη συνέχεια του Champions League και του Europa League…
«Είναι η επιθυμία της UEFA να γίνουν οι διοργανώσεις αλλά δεν είναι κάτι εύκολο. Όλοι θα επωμιστούν ένα κόστος. Πρέπει να το καταλάβουμε και να σταθούμε ο ένας στον άλλον. Το κοινωνικοοικονομικό πρόβλημα στην Κύπρο είχε προβλέψει θα είναι τεράστιο. Χρειάζεται μεγάλη πειθαρχία από όλους.
Ακύρωσε κάποιες διοργανώσεις διότι είναι αδύνατο να γίνει και έχει αναβάλει άλλες διοργανώσεις. Η αναβολή του Euro ήταν μια εύκολη απόφαση», τόνισε και συνέχισε:
«Όλα ανατρέπονται. Η εφετινή σεζόν του χρόνου και ίσως και η μεθεπόμενη. Μακάρι να μην επηρεαστεί αυτή. Ας ξεχάσουμε τα προκριματικά
Δεν αποκλείω να γίνουν παιχνίδια χωρίς κόσμο όταν με το καλό ομαλοποιηθεί η κατάσταση στον κόσμο. Θα πρέπει νομίζω να δούμε τη ζωή μας σε μια επανατοποθέτηση. Δεν είναι καλή η κατάσταση στην Κύπρο. Υπάρχει το θέμα της απειθαρχίας στο νησί που μεγαλώνει το πρόβλημα», κατέληξε.