26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΘΟΥΚΗΣ:Σύντομα θα παρθούν αποφάσεις που θα είναι πιο σκληρές για το μέλλον

ΘΟΥΚΗΣ:Σύντομα θα παρθούν αποφάσεις που θα είναι πιο σκληρές για το μέλλον

By on 2 Απριλίου, 2020 0 418 Views

Για την δύσκολη κατάσταση μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκυδίδης.
«Η κατάσταση στην ομάδα είναι όπως σε όλες τις ομάδες, οι ποδοσφαιριστές είναι στα σπίτια τους, ακολουθούν ένα πρόγραμμα που τους έχει δοθεί, είμαστε σε επαφή μαζί τους και περιμένουμε να δούμε πως θα προχωρήσουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούμε» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Τα πράγματα δυσκολεύουν όσο περνούν οι μέρες, η επιδημία αυτή δεν δείχνει να υποχωρεί αλλά αντίθετα καθημερινά υπάρχουν νέα κρούσματα, και θάνατοι. Νιώθω ότι τα χρονιά περιθώρια για να τελειώσουν τα πρωταθλήματα στενεύουν, τα οικονομικά προβλήματα αυξάνονται και τα ερωτηματικά είναι αρκετά. Σε όλα αυτά πρέπει να δούμε και την ψυχολογική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, των ανθρώπων που έχουν μακριά τις οικογένειες τους. Νιώθω ότι σύντομα θα παρθούν αποφάσεις που θα είναι πιο σκληρές για το μέλλον».
Όταν μιλάτε για σκληρές αποφάσεις… «Η UEFA έδωσε κάποιες οδηγίες για να τελειώσουν τα πρωταθλήματα τέλος Ιουλίου. Το ορόσημο αυτό θα πάει παρακάτω καθώς δημιουργούνται προβλήματα. Αντί να τελειώσουμε τον Μάιο θα πάμε Ιούνιο-Ιούλιο. Οι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαια μέχρι τον Μάιο. ΑΝ παίξουμε μέχρι τον Ιούλιο είναι δύο μήνες περισσότεροι, ποιος θα πληρώσει αυτούς τους μισθούς. Όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθούν οι πλατφόρμες. Εμείς δε πήραμε ακόμα τα τηλεοπτικά Μαρτίου, τέσσερις χορηγοί που δίνουν μηνιαίες δόσεις μας ενημέρωσαν ότι αναστέλλουν τις πληρωμές και αυτά τα σημάδια είναι κακά»
Εσείς προσπαθείτε να δώσετε κάποια λεφτά στους ποδοσφαιριστές: «Εμείς θα προσπαθήσουμε με τα χρήματα που έχουμε αρχές της άλλης εβδομάδας να δώσουμε τα δεδουλευμένα Μαρτίου. Για το μετά υπάρχει θέμα. Αν αναιρεθούν τα τηλεοπτικά θα κηρύξουμε όλοι πτώχευση. Είναι σκληρός χαρακτηρισμός αλλά λίγο-πολύ έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να έρθουν οι ποδοσφαιριστές να μιλήσουμε για μειώσεις αν συνεχίσουμε να παίζουμε μέχρι Ιούλιο και Αύγουστο καθώς τα πράγματα είναι δύσκολα. Στο μυαλό μου εμένα και τον συνεργατών μου ωριμάζει η σκέψη της διακοπής».
Κάποιες ομάδες δέχονται ένα τέτοιοι σενάριο και κάποιες όχι: «Δεν το ξέρω αυτό. Στο β΄ γκρουπ είναι πιο εύκολο. Για το α΄ γκρουπ είναι ο πρωταθλητές, η Ευρώπη και πρέπει να παραδεχθούμε ότι είναι πιο δύσκολο. Θα έχουμε να επιλέξουμε είτε παράταση του πρωταθλήματος με ότι αυτό σημαίνει αγωνιστικά και οικονομικά».