23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Βέλγιο: Ψηφίστηκε η διακοπή με στέψη της Μπριζ!

Βέλγιο: Ψηφίστηκε η διακοπή με στέψη της Μπριζ!

By on 2 Απριλίου, 2020 0 865 Views

Η πρώτη Λίγκα της Ευρώπης που αποφασίζει να βάλει τέλος στη σεζόν και να στέψει Πρωταθλήτρια την πρωτοπόρο ομάδα αναμένεται να γίνει – όταν εγκριθεί η ψηφοφορία που διενεργήθηκε – αυτή του Βελγίου, με τη Μπριζ να παίρνει τον τίτλο!

Δημοσίευμα της Het Laatste Nieuws είχε φροντίσει να μεταφέρει τις σκέψεις των ανθρώπων της διοργανώτριας αρχής του βελγικού πρωταθλήματος για λουκέτο στη φετινή αγωνιστική περίοδο από τη στιγμή που όλα είναι στον αέρα και ακόμα και το καλοκαίρι εμπεριέχει ρίσκο αυτή τη στιγμή στα σενάρια που έχουν αναλυθεί στη θεωρία.

Έτσι, η Pro League γίνεται το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που αποφασίζει την διακοπή και την στέψη της πρωτοπόρου ομάδας, Μπριζ, ολοκληρώνοντας πρόωρα τη φετινή σεζόν…

Η ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε έπειτα από ψηφοφορία, θα πρέπει να περάσει από έγκριση στα μέσα Απριλίου, όταν και θα επισημοποιηθεί το φινάλε. Η Γάνδη εξασφαλίζει θέση στο Champions League ως δεύτερη της βαθμολογίας, δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει υποβιβασμός ομάδων, ωστόσο, θα ανέβουν δυο από τη δεύτερη κατηγορία! 

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr