19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ:Χάλασαν όλων τα… υδραυλικά στα εξοχικά τους!

ΕΛΛΑΔΑ:Χάλασαν όλων τα… υδραυλικά στα εξοχικά τους!

By on 29 Μαρτίου, 2020 0 476 Views

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αποκάλυψε πως την Παρασκευή πολλοί πολίτες ήθελαν να βγουν, για να φτιάξουν τα υδραυλικά στα εξοχικά τους…

Για έξαρση στα τηλέφωνα της Πολιτικής Προστασίας και στα μηνύματα για τη μετακίνηση των πολιτών μέσα στο σαββατοκύριακο έκανε λόγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στην καθιερωμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, την Κυριακή, τόνισε, μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πως την Παρασκευή χάλασαν όλων τα… υδραυλικά στα εξοχικά τους.

Είπε χαρακτηριστικά: «Το Σαββατοκύριακο υπήρχε μια έξαρση στα τηλέφωνα, κάποιοι συμπολίτες μας έχουν ξεπεράσει τα όρια της εφευρετικότητας. Την Παρασκευή είχαν παντού διαλυθεί τα υδραυλικά και όλοι έπρεπε να τα φτιάξουν, για να πάνε στα εξοχικά τους. Είναι ζήτημα ευθύνης. Δεν μπορώ αυτήν τη μεμψιμοιρία».

Από εκεί και πέρα, επιβεβαίωσε ότι παρατείνεται έως και τις 11 Απριλίου η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων σε ολόκληρη την επικράτεια λόγω της πανδημίας, αλλά και τα περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας. Αποφασίστηκε, δε, να παραταθεί και η καραντίνα στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά ακόμα μια εβδομάδα «για καθαρά προληπτικούς λόγους», όπως σημείωσε.