25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Παλεάρι: «Αναστολή πληρωμών; Δεν είμαστε ο Κριστιάνο»

Παλεάρι: «Αναστολή πληρωμών; Δεν είμαστε ο Κριστιάνο»

By on 26 Μαρτίου, 2020 0 515 Views

Αρνητικός στην αναστολή πληρωμών στο ιταλικό ποδόσφαιρο ο τερματοφύλακας της Τσιταντέλα, Αλμπέρτο Παλεάρι, εξηγώντας ότι δεν αμείβονται όλοι οι ποδοσφαιριστές όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η τακτική αναστολής πληρωμών ή περικοπής μισθών λόγω της κρίσης του κορονοϊού ακολουθείται σε όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η Ιταλία δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, έστω και αν υπάρχουν αρκετοί που είναι αντίθετοι με αυτά τα μέτρα.

«Αν ήταν μια λύση αναστολής μισθών για έναν μήνα, ώστε αργότερα να πάρουμε τα διπλά, δεν θα δίσταζα να το δεχθώ» εξήγησε ο Αλμπέρτο Παλεάρι, τερματοφύλακας της Τσινταντέλα, ομάδα της Serie B (δεύτερη κατηγορία).

«Αλλά αν πρέπει να μειώσω τον μισθό μου για αρκετούς μήνες τότε, ειλικρινά, θα έπρεπε να πω όχι. Δεν είμαστε όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αν του αφαιρέσουν δύο μισθούς από τις αποδοχές του, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει καμία οικονομική δυσκολία. Αν εμάς μας αφαιρεθούν αυτοί οι μήνες, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού θα έρθει στην πόρτα και θα μας ζητάει το ενοίκιο» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.