29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κλειστοί οι αθλητικοί χώροι μέχρι τις 12 Απριλίου.Ποδόσφαιρο μετά το Πάσχα και αν…

Κλειστοί οι αθλητικοί χώροι μέχρι τις 12 Απριλίου.Ποδόσφαιρο μετά το Πάσχα και αν…

By on 15 Μαρτίου, 2020 0 466 Views

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση μετά από έκτακτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη επηρεάζουν και το ποδόσφαιρο. Η ΚΟΠ την Παρασκευή είχε ανακοινώσει την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων, όλων των κατηγοριών μέχρι τις 31 Μαρτίου, όμως αναμένεται να λάβει νέες αποφάσεις ανάλογα με τα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση και συμπεριλαμβάνουν κλείσιμο αθλητικών χώρων για 4 βδόμάδες . 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα έξι μέτρα που ανακοίνωσε για προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού είναι και η αναστολή εργασιών του ιδιωτικού τομέα. Το μέτρο τίθεται σε ισχύ από 16 Μαρτίου και για περίοδο τεσσάρων εβδομάδων και αφορά εμπορικά κέντρα, επιχειρήσεις εστίασης, καταστήματα, κέντρα διασκέδασης, αίθουσες θεαμάτων, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, αθλητικούς χώρους, θεματικά πάρκα κτλ).

Όπως γίνεται αντιληπτό το κυπριακό ποδόσφαιρο θα παραμείνει σε… καραντίνα τουλάχιστον έως τις 12 Απριλίου! Η Μεγάλη Εβδομάδα αρχίζει στις 13 Απριλίου, επομένως στην καλύτερη των περιπτώσεων το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει μετά το Πάσχα.