28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

ΚΥΠΡΟΣ-ΑΛΒΑΝΙΑ:Για το καλύτερο η Εθνική μας(16:00 Cytavision)

By on 11 Μαρτίου, 2020 0 560 Views

Πρώτος επίσημος αγώνας για την Εθνική μας ομάδα Γυναικών στην Κύπρο σήμερα με αντίπαλο την Αλβανία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας σε αυτό το ιστορικό ραντεβού θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και η Λουκρητία Χρυσοστόμου, από τα πιο έμπειρα στελέχη της Εθνικής μας, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η κλήρωση δυστυχώς μας έφερε σε ένα εξαιρετικά δύσκολο όμιλο, με μεγαθήρια του Γυναικείου ποδοσφαίρου όπως είναι η Σκοτία και η Φινλανδία. Στην πρώτη μας χρονιά σε διεθνή διοργάνωση κάνουμε ότι καλύτερο, υπάρχει θέληση από όλα τα κορίτσια που βρίσκονται στην ομάδα και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε αγώνα.

Με βάση την αξιολόγηση των ομάδων του ομίλου, η Αλβανία ίσως είναι η χώρα που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με περισσότερες απαιτήσεις για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα στην Κύπρο».

Για την αντίπαλο μας αλλά και για το που θα κριθεί ο αγώνας, η διεθνής μας ποδοσφαιρίστρια αναφέρει:

«Την παρακολούθησα πριν τρία χρόνια στην Κομοτηνή με την Ελλάδα σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι και αν θυμάμαι καλά είχε κερδίσει. Είναι πολύ δυνατή ομάδα και στελεχωμένη με ποδοσφαιρίστριες που αγωνίζονται σε ένα από τα κορυφαία Πρωταθλήματα, της Γερμανίας.

Πιστεύω ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες σε όλη τη διάρκεια του. Στην αμυντική μας οργάνωση να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένες, αλλά και με αποτελεσματικότητα στις επιθετικές μας πρωτοβουλίες για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για θετικό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι δεν θα έχουμε κοντά μας τον κόσμο. Το ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision, αποτελεί σημαντικό γεγονός και είναι μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος την Εθνική μας ομάδα. Από την πλευρά μας, ο κόσμος να είναι σίγουρος πως θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε θετικό αποτέλεσμα».