24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Νίκη…ελπίδας για τη Δόξα

By on 9 Μαρτίου, 2020 0 12588 Views

Με νίκη της Δόξας ολοκληρώθηκε η δράση της πρεμιέρας των πλέι οφ στο Πρωτάθλημα Cyta. Η προσφυγική ομάδα επικράτησε με 2-0 της Πάφου στο Μακάρειο, πετυχαίνοντας την τρίτη της φετινή στο πρωτάθλημα.
Τα γκολ των νικητών επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 48΄ ο Γιούτριτς με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαφώτη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 73΄ με κοντινή προβολή του Παπαφώτη, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Πάφου.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 83΄, με τον Γιούτριτς να χάνει την ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ, αλλά και στο 90΄+3 με σουτ του Ζορίζνιο.
Η Πάφος ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε σε αυτό το διάστημα να πετύχει ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η εμφάνιση της ομάδας ήταν μέτρια και έτσι δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Με νίκη της η Δόξα έφτασε στους 14 βαθμούς και βρίσκεται στο -9 από την 10η θέση που οδηγεί στη σωτηρία. Το σημαντικό για την ομάδα είναι ότι πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη και ότι διατήρησε τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή στην κατηγορία.
Από την άλλη, η Πάφος, παραμένει στην 7η θέση με 30 βαθμούς.

ΔΟΞΑ (Κώστας Σακκάς): Γκρεμσλ, Μιντίκκης, Γιούτριτς, Χριστοφή, Νελσίνιο, Τραϊτσέφσκι, Ασαμόα, Παπαφώτης, Λουίς Κάρλος (83΄ Μπόλιεβιτς), Καρλίτος, Ίταλο (62΄ Ζορζίνιο)
Στον πάγκο: 
Παρασκευά, Χ. Χαραλάμπους, Ζε Βαλέντε, Φασουλιώτης, Μιχαήλ, Μ. Χαραλάμπους, ΜπραμπίγιαΠΑΦΟΣ (Κάμερον Τόσακ): Ρούντκο, Αντωνίου, Λαφράνς, Σιρόκ, Φιλιώτης, Φόλπρεχτ, Πάντσεον (67΄ Καμπράλ), Μπεσάρα, Βαλακάρι, Βα, Μπεριγκό (40΄ Ράκελς)
Στον πάγκο: 
Ρέινολντ, Φυλακτού, Πάνος, Γκοντάρντ, Αραγιούρι
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Λούκας Σωτηρίου (Μάριος Δημητριάδης – Χρίστος Χρίστου), 4ος: Κωνσταντίνος Φωτίου, Παρ.: Ανδρέας Γεωργίου.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ασαμόα / Μπεσάρα
ΓΗΠΕΔΟ: 
ΜακάρειοΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 58