24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ανόρθωση έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες .Επέστρεψε η αυτοπεποίθηση

Η Ανόρθωση έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες .Επέστρεψε η αυτοπεποίθηση

By on 9 Μαρτίου, 2020 0 8358 Views

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ και για την συνέχεια μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Λέγαμε και πριν το παιχνίδι για τις δυσκολίες του αγώνα με την ΑΕΚ η οποία μας κέρδισε μερικές μέρες προηγουμένως. Έγινε δουλειά και στο κομμάτι ψυχολογία και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Έπρεπε να πιάσουμε ξανά την Ομόνοια στην βαθμολογία. Η Ανόρθωση έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες για να πετύχει τους στόχους της».

Θεωρείς ότι υπήρχαν στοιχεία που σας έλειψαν σε προηγούμενα παιχνίδια; «Όπως είπε και ο προπονητής ήταν τα συνεχόμενα παιχνίδια και η έλλειψη φρεσκάδας και η κούραση. Τώρα υπήρχε ένα διάστημα μιας εβδομάδας για να πάρουν ανάσες οι πετοσφαιριστές και το είδαμε αυτό με περισσότερα τρεξίματα, πάθος και μεγαλύτερη ένταση. Βέβαια βοήθησε και το γρήγορο γκολ. Η ομάδα μας είχε παιχνίδια ψηλότερου βαθμού δυσκολίας στο Κύπελλο σε σχέση με την Ομόνοια που είναι μαζί μας στην κορυφή. Ήταν αρκετή η διάθεση η οποία μαζί με το τακτικό κομμάτι μας βοήθησαν αν πάρουμε μια σημαντική νίκη. Την ίδια στιγμή εκμεταλλευτήκαμε και το αποτέλεσμα του ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ για να αυξήσουμε την διαφορά από αυτές τις δύο ομάδες».

Τώρα παίζεται εσείς με το ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια με τον Απόλλωνα: «Το δικό μας είναι ένα εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ που δείχνει να έχει ανοδική πορεία. Εμείς πιστεύουμε στις δικές μας δυνατότητες, σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετρά τόσο πολύ η έδρα και το γήπεδο, αυτό που παίζει ρόλο είναι το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα καθώς όλες οι ομάδες της 6άδας όταν παίζουν μεταξύ τους οι διαφορές είναι ελάχιστες. Είναι και οι λεπτομέρειες ή κάποια λάθη που ίσως να κάνει μια από τις δύο ομάδες».

Για τον κόσμο: «Όποιος βρεθεί στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα μπορεί να αντιληφθεί τι γίνεται. Σε μεγάλο βαθμό βοήθησαν στο να μπορέσει η ομάδα να πάρει τη νίκη. Φάνηκε και στις αλλαγές πόσο κοντά νιώθουν οι ποδοσφαιριστές τον κόσμο. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους, ήταν κοντά στις πεντέμισι χιλιάδες οι φίλοι μας και να είναι βέβαιοι ότι με τέτοια στήριξη οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση θα δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό για να χαροποιήσουν όλο αυτό τον κόσμο».

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφει ο Ντούρις. Η μόνη περίπτωση η οποία θα αξιολογηθεί μέσα στην εβδομάδα είναι αυτή του Δημήτρη Χριστοφή και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα προς το τέλος της εβδομάδας».

Θα ζητήσετε περισσότερα από 2.200 εισιτήρια με το ΑΠΟΕΛ; «Θα γίνει εντός της ημέρας η αστυνομική σύσκεψη, θα συζητηθούν όλα και δεν αποκλείεται να ζητήσουμε περισσότερα εισιτήρια».