19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ:Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από το 1-1.Θα είμαστε γρήγορα πιο κοντά στις πρώτες θέσεις

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ:Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από το 1-1.Θα είμαστε γρήγορα πιο κοντά στις πρώτες θέσεις

By on 8 Μαρτίου, 2020 0 13515 Views

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης.
«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με ένταση, ρυθμό και ευκαιρίες. Μπορούσαν και οι δύο ομάδες να πάρουν τη νίκη. Περιμέναμε ότι ο Απόλλωνας θα έμπαινε δυνατά στο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε το γκολ. Χάσαμε την κυκλοφορία της μπάλας και είχαμε προβλήματα. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε, είχαμε καλές επιθέσεις και θα έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια. Θα πρέπει να τελειώνουμε σωστά τις φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε την ανατροπή. Ισοφαρίσαμε, μπορούσαμε και για δεύτερο γκολ, όπως και ο Απόλλωνας. Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά. Μπορεί να είμαστε πίσω, όμως, σύντομα, θα είμαστε και οι δύο πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις».
Αν είναι ευχαριστημένος από τις αλλαγές: «Όταν κάνεις αλλαγές, σημαίνει ότι έχεις κάποια πράγματα στο μυαλό σου. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Κάναμε προσπάθεια για να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Για τα νέα βαθμολογικά δεδομένα: «Όπως εμείς φέραμε ισοπαλία, μπορεί να φέρουν και οι άλλοι. Υπάρχουν ακόμα εννέα παιχνίδια. Το σίγουρο είναι ότι δεν εξαρτάται από σένα και ότι έχεις πίεση. Ανόρθωση και Ομόνοια έχουν δικαίωμα λάθους, εμείς δεν έχουμε. Αν παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα, θα πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».
Για τους Βιντιγκάλ και Γιάκολις που έμειναν εκτός αποστολής: «Κάποια πράγματα, δεν χρειάζεται να τα λέμε προς τα έξω. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα είναι στη διάθεση μας από βδομάδας».