19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όρθιος ο Εθνικός ,πήρε βαθμό στο 93’μέσα στο Αμμόχωστος

Όρθιος ο Εθνικός ,πήρε βαθμό στο 93’μέσα στο Αμμόχωστος

By on 7 Μαρτίου, 2020 0 28600 Views

Πολύ καλό παιχνίδι, διαφήμιση του αθλήματος έγινε στο «Αμμόχωστος» εκεί όπου ναι μεν Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός πήραν από έναν βαθμό αλλά πρόσφεραν άπλετο θέαμα σε αυτούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και σε αυτούς που είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση. Τελικό αποτέλεσμα 2-2, με τα δύο από τα τέσσερα γκολ να σημειώνονται στα τελευταία λεπτά.
Η Νέα Σαλαμίνα κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Κινγκσλεϊ μετά από μπαλιά του Τέλφερ στο 12΄. Ο Εθνικός πίεσε, άργησε αλλά ισοφάρισε με τον Κονέ στο 70΄ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα πήγαινε στο 1-1, ο Θεοδόσης Σιαθάς ο οποίος νωρίτερα έστειλα το μήνυμα, στο 88΄ σκόραρε και έκανε το 2-1. Κι’ όμως η Νέα Σαλαμίνα δε νίκησε καθώς στο 90+3΄ ο Κοστόφσκι μετά από ασιστ του Κονέ έφερε το ματς στα ίσα και μάλιστα ο Εθνικός θα μπορούσε να έφευγε και με το διπλό αφού είχε ευκαιρίες και δεν θα ήταν άδικο αν κέρδιζε ωστόσο ο βαθμός είναι θετικό αποτέλεσμα που τον κρατά ζωντανό στη μάχη σωτηρίας ενώ η Ν.Σσλσμίνα δεν νιώθει σιγουριά πλέον.

Νέα Σαλαμίνα:
Κίσσας, Χριστοφόρου, Λαμπότ, Κορέια, Μαριάνοβιτς (80′ Κωστή), Μπαραβίκας (90′ Παύλου), Νουρ, Ροντρίγκεζ, Τέλφερ (77′ Σιαθάς), Σίμπσον, Κινγκσλει.
Πάγκος: Βεσελόφσκι, Σέζαρ, Φουστάρ, Σαν Ρομάν, Μαουρίσιο, Ρέινολντς.

Εθνικός:Μπογκαντίνοφ, Φοινίρης, Κ. Ηλία (57′ Ι. Μαρκόσκι), Μιγκελίτο, Μ. Ηλία (66′ Κοστόφσκι), Μπάμπιτς, Ντεϊβίσον, Κουντόμπιακ (57′ Χαραλάμπους), Χριστοφή, Κορέα, Κονέ.
Πάγκος: Στρατηλάτης, Πρόγιτς, Μ. Μαρκόσκι, Κουσιάπα, Παπαγεωργίου.

Γήπεδο: Αμμόχωστος – Επιστροφή

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλησπέρας Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
4ος Διαιτητής: Τράττος Λεόντιος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης