28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

ΚΕΡΚΕΖ:Χαστούκι για να ξυπνήσουν οι παίκτες μου…

By on 7 Μαρτίου, 2020 0 14421 Views

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια…

“Συγχαρητήρια στην Ομόνοια. Το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Ό,τι είχα να πω το είπα στους παίκτες μου. Ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, το κάναμε όλοι μαζί. Με πάθος και τρέξιμο. Αν μισώ κάτι είναι όταν κάποιοι παίκτες δεν κάνουν αυτά που λέω και όταν δεν έχουν τακτική πειθαρχία. Όταν παίζει απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ομόνοια, πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος στο ματς. Φυσικά η ευθύνη είναι δική μου αν η ομάδα δεν παίζει καλά.  Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο και καλό χαστούκι για τους παίκτες. Για να ξυπνήσουν και να μην νομίζουν ότι κάναμε κάτι επειδή μπήκαμε στην εξάδα.

“Λυπάμαι όταν βλέπω στο Τσίρειο 5000 Ομονοιάτες και ούτε καν 1000 ΑΕΛίστες. Μπράβο στην Ομόνοια αλλά έπαιξα εδώ και ξέρω πως είναι όταν η Ανατολική είναι γεμάτη. Μαθαίνουμε… Έχουμε νεαρούς παίκτες που έμαθαν πολλά σήμερα και αυτό είναι ένα μεγάλο χαστούκι για να ξυπνήσουν και να τελειώσουν καλά την χρονιά και να πάνε καλά και στο κύπελλο. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα. Καλή τύχη στην Ομόνοια” 

Για το γεγονός ότι πρώτη φορά είπε πως παίκτες του δεν ακολούθησαν τις οδηγίες: “Ό,τι είχα να πω το είπα και πριν. Τους είπα κάτι μετά την Σαλαμίνα για να ξυπνήσουν. Είναι δικό μου το λάθος αν δεν ακολουθούν το πλάνο, δεν είναι δικό τους” 

Για το αν αλλάζει ο στόχος της τετράδας μετά την ήττα: “Δεν μπορεί να αλλάξει τόσο εύκολα ο στόχος. Είναι αρκετά τα παιχνίδια και όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς. Είμαι σίγουρος ότι θα δείτε πολλά αποτελέσματα εκπλήξεις”