19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΠΕΤEΒΙΝΟΣ: Κάθε εβδομάδα θα λέμε ότι είναι τελικοί

By on 6 Μαρτίου, 2020 0 3026 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.

Με ποια αγωνιστικά δεδομένα πάτε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα; «Πέραν του Σγκούρνταρσον, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή και ο κ. Ουζουνιδης έχει να διαχειριστεί μια κατάσταση ευχάριστη από την άποψη των πολλών επιλογών αλλά και δύσκολη καθώς εφτά ποδοσφαιριστές θα μείνουν εκτός».

Ξεκουράστηκε η ομάδα; «Οι μέρες ήταν ελάχιστες. Είχε ένα ρεπό η εβδομάδα αλλά η κόπωση αξιολογείται στο γήπεδο και όχι κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα. Το ζητούμενο είναι να μεγαλώσουμε τα καλά διαστήματα μας και αν γίνει αυτό θα αυξηθούν και οι πιθανότητες για να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αυτό που μας χαρακτηρίζει και εμάς και όλες τις ομάδες είναι η αστάθεια. Αν κάποια ομάδα δεν είχε αστάθεια θα ξεχώριζε μέχρι τώρα. Αν το ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα του α΄ ημιχρόνου με την Ομόνοια και λύσουμε και το πρόβλημα στο γκολ νιώθουμε ότι θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας».

Πως περιμένετε την συνέχεια και πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και με βάσει τα βαθμολογικά δεδομένα που υπάρχουν; «Κάθε εβδομάδα θα κάνουμε την ίδια ερώτηση και θα δίνουμε την ίδια απάντηση. Κάθε εβδομάδα είναι «τελικοί»

Για τον κόσμο, ποια είναι τα μηνύματα που παίρνετε; «Δεν έχουν σημασία τα μηνύματα. Το θέμα είναι ποιος θα αγοράσει εισιτήριο. Με την Ομόνοια είχαμε δεδομένα 1600 εισιτήρια το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και μπήκαν άλλα 600 άτομα και είδαν το παιχνίδι. Δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη. Έχουμε 1200 εισιτήρια, έχει αρχίσει η προπώληση εδώ και κάποιες μέρες και περιμένουμε. Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι με την δική του στήριξη προσθέτει στην προσπάθεια της ομάδας και ελπίζουμε το στοιχείο αυτό να το έχουμε συνέχεια στο πλευρό μας είτε εντός, είτε εκτός έδρας».

Για το ταξίδι του Λούκα Χατζηλούκα στη Βραζιλία: «Είναι ανεξάρτητο θέμα. Πρέπει να αντιληφθούμε πιο είναι το προφίλ του οποιουδήποτε ταξιδιού. Έγιναν και άλλα τέτοια ταξίδια. Αυτό βγήκε προς τα έξω λόγω και της αναφοράς του προέδρου. Ο κ. Χατζηλούκας ανέλαβε το τμήμα σκάουτινγκ και πάει για συγκεκριμένους στόχους, να τους δει, να τους αξιολογήσει και να ενημερώσει αν οι στόχοι αυτοί μπορούν είτε να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες του ΑΠΟΕΛ, είτε αν το ΑΠΟΕΛ μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά έναντι των ιδίων. Έχουν προγραμματιστεί και άλλα ταξίδια σε χώρες τις Ευρώπης, στην Ελλάδα και θα δούμε και άλλους ποδοσφαιριστές».

Για την μεταγραφή του Σόουζα στην Κίνα: «Είναι ένα παίκτης που πλησιάζει τα 30 του χρόνια και το ποσό με το οποίο πουλήθηκε μόνο το ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να το πάρει. Για κάποιες περιπτώσεις είναι θέμα πολιτικής, δεν πρέπει να μπαίνει σαν προτεραιότητα το αγωνιστικό όταν υπάρχουν τέτοιες προτάσεις. Τα τελευταία χρόνια το ΑΠΟΕΛ σε αυτό το κομμάτι μπήκε σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Μπορεί να πουλήσει ποδοσφαιριστές με βάσει την προβολή που η ίδια η ομάδα πετυχαίνει. Όπως εμείς πληρώνουμε περισσότερα χρήματα σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών, την ίδια στιγμή πουλάμε και ποδοσφαιριστές όπως ο Πιέρος, ο Σάλαϊ και άλλοι».