26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Προέχει ο αγώνας με την Ομόνοια και ο στόχος της τετράδας.(Το μέλλον μου στην ΑΕΛ θα το δούμε με τον πρόεδρο)

ΚΕΡΚΕΖ:Προέχει ο αγώνας με την Ομόνοια και ο στόχος της τετράδας.(Το μέλλον μου στην ΑΕΛ θα το δούμε με τον πρόεδρο)

By on 6 Μαρτίου, 2020 0 15481 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια.
Η αρχική του τοποθέτηση: «Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα 10 παιχνίδια. Ο πρώτος στόχος μας έχει επιτευχθεί, να είμαστε στην 6άδα. Ακόμα και αν είμαστε στην 6η θέση, θέλουμε να κερδίσουμε κάτι. Ειδικά φέτος που όλες οι ομάδες δεν έχουν πολλές διαφορές, θέλουμε βαθμούς για να προσπαθήσουμε για την Ευρώπη. Αύριο παίζουμε με Ομόνοια. Κάνουν φανταστική χρονιά, παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Σεβόμαστε την Ομόνοια όπως όλους μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι. Όταν ξεκινήσει, είναι 50-50 και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Παίξαμε πριν τρεις εβδομάδες και ξέρουμε πως παίζουν και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη. Θέλουμε τους οπαδούς μας να έρθουν διότι και η Ομόνοια θα έχει κόσμο».
Για τα αγωνιστικά: «Εκτός είναι οι Γκοντάλ και Καστανιάγα και επιστρέφει ο Αβραάμ. Όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι».
Αν η ΑΕΛ έχει στόχο την 4άδα: «Ναι, σίγουρα. Μπορεί να είμαστε μακριά αλλά όλες οι ομάδες θα χάσουν βαθμούς. Τα πρώτα τρία παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά πριν την διακοπή. Αν πάρουμε καλά αποτελέσματα τότε θα πάρουμε ψυχολογία και οι οπαδοί θα ενθουσιαστούν».
Αν η ΑΕΛ θα παίξει τον ρόλο του κομπάρσου στα πλέι οφ και για το ότι στο Τσίρειο είναι δυνατή φέτος: «Τις τελευταίες μέρες όλοι λένε ότι θα πάρουν τρεις βαθμούς από εμάς. Αυτό είναι μεγάλο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας και είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες ομάδες. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα».
Για τα μεταγραφικά και τους Αγγελή και Φιλιώτη: «Είναι καλοί παίκτες, αυτή την στιγμή, όμως, έχουμε καλύτερους παίκτες στην ομάδα. Αν θέλουμε να φέρουμε παίκτες θα πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον πρόεδρο για μεταγραφές. Αυτό που μας απασχολεί είναι το παιχνίδι με την Ομόνοια. Αν κάποιος νομίζει ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα ανάμεσα σε μένα και τον πρόεδρο είναι πολύ λάθος. Η απόδειξη είναι ότι είμαι δύο χρόνια στην ομάδα και ο πρόεδρος με εμπιστεύεται και με σέβεται. Γνωρίζουμε όλοι ότι λήγει το συμβόλαιο μου αλλά αυτό δεν είναι της ώρας. Θέλω να γιορτάσω την επέτειο με νίκη αφού κλείνω 2 χρόνια στην ομάδα».
Για την εκδήλωση της ακαδημίας: «Ήταν πολύ καλό να έρθουν τα παιδιά εδώ και να γνωρίσουν τους παίκτες μας. Έχουμε μεγάλη Ακαδημία και θα έρθουν και οι υπόλοιποι».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε ξανά για τους Αγγελή και Φιλιώτη: «Δεν έχουμε ενημέρωση από τον πρόεδρο για τις μεταγραφές. Για τον Αγγελή είπα ξανά ότι τον θέλαμε τον Γενάρη λόγω του τραυματισμού του Γκοντάλ. Όμως τώρα δεν έχει κάτι. Για τον Φιλιώτη, έχουμε τον Κυριάκου, τον Αντωνίου, τον Τεϊσέιρα και τον Παντελή, οι δύο πρώτοι είναι παίκτες της εθνικής ομάδας για μένα. Είμαι πολλά χρόνια στην Κύπρο και ξέρω πως λειτουργούν τα πράγματα. Δεν θα έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο σε καμία περίπτωση».
Για το μέλλον του: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη με τον πρόεδρο, διότι ήταν στο εξωτερικό. Και άλλοι προπονητές λήγουν τα συμβόλαια τους αλλά δεν ασχολείστε. Είναι καλό ότι ακούγεται το όνομα μου».

O Βοζίνια ανέφερε τα ακόλουθα: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι με ένα δύσκολο αντίπαλο, την Ομόνοια. Όπως είδαμε στα πλέι οφ, είναι οι έξι καλύτερες ομάδες της Κύπρου και έτσι δεν θα έχει εύκολο παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε κάθε εβδομάδα το ίδιο και θα κάνουμε τα πάντα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στην έδρα μας θέλουμε τους φιλάθλους μας να μας στηρίξουν. Σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα να βρεθούμε εκεί που θέλουμε. Κάθε εβδομάδα θα είναι δύσκολα παιχνίδια για όλους. Θα κάνουμε τα πάντα να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς».
Για τα παιχνίδια κυπέλου: «Είναι πολύ ξεχωριστά. Είναι διαφορετική η διοργάνωση και υπάρχει άλλη προσέγγιση. Είναι δύο παιχνίδια, μπορείς να κερδίσεις το πρώτο και να πας μέχρι τα πέναλτι στο δεύτερο. Τώρα βλέπουμε την Ομόνοια και μετά από καιρό θα δούμε τους ημιτελικούς. Όταν φτάσει η ώρα για τα ημιτελικά θα προετοιμαστούμε σωστά».
Για το ότι δεν έχει χάσει παιχνίδι: «Είναι λόγω της σκληρής δουλειάς και είναι επιλογή του προπονητή αφού είμαστε τρεις τερματοφύλακες. Χαίρομαι που είμαι η επιλογή του και είμαι σε καλή κατάσταση. Ελπίζω να μην έχω τραυματισμό και όπως κάθε ποδοσφαιριστής θέλω να αγωνίζομαι».