24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΝΕΔΑ:Θα είναι δύσκολο να τους κερδίσουμε δεύτερη φορά αλλά θα το προσπαθήσουμε

ΚΑΝΕΔΑ:Θα είναι δύσκολο να τους κερδίσουμε δεύτερη φορά αλλά θα το προσπαθήσουμε

By on 6 Μαρτίου, 2020 0 2719 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα (06/03) ο προπονητής της ΑΕΚ Νταβίντ Κανέδα, για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ακοράν.

«Είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι πιο δύσκολο παίζοντας με την ίδια ομάδα μέσα σε λίγες μέρες και θα είναι δύσκολο να τους κερδίσουμε δεύτερη φορά αλλά θα το προσπαθήσουμε. Στα σίγουρα το παιχνίδι με την Ανόρθωση θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό που είχαμε πριν μερικές μέρες. Ουσιαστικά παίζουμε με ένα δυνατό αντίπαλο δεύτερη φορά μέσα σε μία βδομάδα. Θέλουν να αντιστρέψουν την κατάσταση σε σχέση με πριν μία βδομάδα. Αλλά είμαι σίγουρος για την ομάδα, εμπιστεύομαι τους παίκτες και πάμε εκεί να πάρουμε το αποτέλεσμα.
Δεν μετρά ότι ήταν το ντεμπούτο μου. Αυτό που μετρά είναι οι παίκτες μου και πως παρουσιάζονται στο γήπεδο.
Τέτε, Ιωάννου, Φακούντο, Σάστρε είναι έξω. Θα δούμε αύριο με τον Τρουγιόλς αλλά μάλλον θα είναι εντάξει.
Αυτό είναι το μυστικό… Από την πρώτη μέρα είπα ότι η φιλοσοφία μου για κάθε ματς είναι η ίδια. Να εκμεταλλεύεται η ομάδα τα πλεονεκτήματα της. Να διαμορφώσουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού και αυτό θα επιδιώξουμε και την Κυριακή», δήλωσε ο προπονητής μας.

«Ξέρουμε θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πάντα είναι δύσκολο για μας με την Ανόρθωση. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να επαναλάβουμε το αποτέλεσμα και να πάρουμε τη νίκη. Αισθάνομαι πολύ καλά και είμαι έτοιμος να επιστρέψω αν ο προπονητής με θέλει να αγωνιστώ. Τελειώνει το συμβόλαιο μου αλλά θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Νιώθω ότι μπορώ για ένα ακόμη χρόνο. Θέλω να είμαι καλά, να έχω αυτοπεποίθηση και να παίξω ένα ακόμη χρόνο», δήλωσε o Ισπανός μεσοεπιθετικός.