20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΝΤΙΛΙΜΟΝ:Είναι περισσότερο από αρκετό, είναι φανταστικοί οι οπαδοί της Ομόνοιας

ΠΑΝΤΙΛΙΜΟΝ:Είναι περισσότερο από αρκετό, είναι φανταστικοί οι οπαδοί της Ομόνοιας

By on 5 Μαρτίου, 2020 0 3108 Views

Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κόστελ Παντιλίμον μίλησε στην ιστοσελίδα του τριφυλλιού για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ αλλά και το ματς που ακολουθεί με την ΑΕΛ το Σάββατο (07/03) στο Τσίρειο.

Πώς περιμένεις το εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον της ΑΕΛ;
«Σίγουρα από τώρα και στο εξής κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Τα μπαράζ αρχίζουν, είναι μια τελείως διαφορετική σεζόν και σίγουρα θα είναι δύσκολα είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας».

Περιμένεις διαφορετικού τύπου παιχνίδι αυτή τη φορά σε σύγκριση με το προηγούμενο εναντίον της ΑΕΛ;
«Όχι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Έπαιξαν καλά την τελευταία φορά, έτσι είμαι σίγουρος πως είναι μια ομάδα με κίνητρο και είναι μια ομάδα που θέλει να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση στην βαθμολογία. Θεωρώ πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Την ίδια ώρα πρέπει να αγωνιστούμε με την ίδια διάθεση, είμαστε σε καλό δρόμο και συγκεντρωνόμαστε από τώρα στα πλέι οφ. Εξαρτάτε από εμάς να διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο».

Άλλα δέκα ντέρμπι για το πρωτάθλημα και τουλάχιστον άλλα δύο για το Κύπελλο. Πιστεύεις ότι η ομάδα είναι έτοιμη για αυτό το σκληρό πρόγραμμα;
«Ναι, γιατί όχι; Έχω έρθει λίγο αργότερα όμως απ’ ό,τι έχω δει η ομάδα είναι συγκεντρωμένη, προετοιμασμένη και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει για να διατηρήσει το επίπεδο ψηλά και να βγάλει το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές του. Θεωρώ πως μέχρι τώρα τα έχουμε πάει καλά και από τώρα και στο εξής όπως είπα και πριν, πρέπει να διατηρήσουμε το επίπεδο ψηλά».

Είχες κάποιες πολύ καλές αποκρούσεις απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Είσαι ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις σου μέχρι τώρα;
«Είμαι χαρούμενος. Η ανέπαφη εστία από εμένα σαν τερματοφύλακα και από το αμυντικό κομμάτι στο γήπεδο, είναι η μισή δουλειά που πρέπει να πετύχεις. Πιστεύω πως το πετύχαμε, ίσως όχι στο πρώτο ημίχρονο γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις ανησυχήσαμε, αλλά όπως είπα είμαστε μια ομάδα που γνωρίζουμε πώς να αντέχουμε στην πίεση και αυτό είναι σημαντικό αν θέλεις να πάρεις πολλά από αυτή τη διοργάνωση. Θεωρώ τα πήγαμε καλά, μπορούμε να βελτιωθούμε σίγουρα και η ομάδα έχει καλή νοοτροπία νικητή».

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις για την ομάδα και το επίπεδο του πρωταθλήματος;
«Η ομάδα για να είμαι δίκαιος είναι ένα καλό σύνολο με ποιοτικούς παίκτες, καλό προπονητή, καλό τεχνικό επιτελείο και προσωπικό. Ο Σύλλογος έχει σωστό προσανατολισμό. Απ΄όσα έχω ακούσει το πλάνο πάει καλά. Θα βελτιωθεί στα επόμενα χρόνια. Πιστεύω πως οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί και μπορώ να δω την υποστήριξη που δίνουν στην ομάδα. Από εμένα που ήρθα σε μια καινούργια χώρα, έχουν όλο το σεβασμό μου οι οπαδοί και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι φοβεροί. Πιστεύω πως είμαστε καλά, αλλά όπως είπα δουλεύουμε κάθε μέρα. Για εμάς είναι σημαντικό να δουλεύουμε σκληρά και να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Οι οπαδοί ήταν φανταστικοί τη Δευτέρα και τώρα προετοιμάζονται για το παιχνίδι στη Λεμεσό. Ποιο είναι το μήνυμά σου σε αυτούς;
«Μπορώ να πω πολλά γιατί ήδη μας έχουν δείξει την υποστήριξη. Από την δική μου πλευρά, γιατί όπως είπα είμαστε μαζί σε αυτό, ας μείνουμε ενωμένοι και να μας υποστηρίζουν όπως έχουν κάνει και προηγουμένως. Είναι περισσότερο από αρκετό, είναι φανταστικοί. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι μπορούμε να το κάνουμε μόνο μαζί. Από την πλευρά μου σηκώνω τα χέρια ψηλά, είναι φανταστικοί».