20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Τα πάντα θα αξιολογούνται κάθε αγωνιστική.Όλα ανοιχτά στη μάχη του τίτλου

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Τα πάντα θα αξιολογούνται κάθε αγωνιστική.Όλα ανοιχτά στη μάχη του τίτλου

By on 3 Μαρτίου, 2020 0 1371 Views

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και την μείωση της διαφοράς από τις ομάδες που προπορεύονται: «Ήταν μια σημαντική νίκη όμως δεν μπορούμε ξαφνικά να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο προσέγγισης. Το -5 δεν λέει τίποτα, αρχίζει μια δύσκολη σειρά αγώνων, όλοι με όλους από δύο φορές. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές και εμείς βλέπουμε τα του οίκου μας για να έχει σημασία τι κάνουν και οι υπόλοιποι. Εμείς είμαστε η ομάδα που βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση. Θα υπάρχουν εκατέρωθεν απώλειες καμιά ομάδα δεν μπορεί να πάει μόνο με νίκες και αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κόψει πρώτος το νήμα. Τον πρώτο λόγο τον έχουν Ομόνοια και Ανόρθωση καθώς προπορεύονται αλλά τα πάντα θα αξιολογούνται κάθε αγωνιστική. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Δεν μας παραπλανεί ότι ο αντίπαλος προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα και προμηνύεται ένα αμφίρροπο κλασσικό ντέρμπι».

Είναι παιχνίδι καθοριστικό, το βλέπετε έτσι;
 «Όχι γιατί δεν σημαίνει ότι οι δύο πρώτοι θα νικήσουν τα παιχνίδια τους. Αυτό θα μπορούμε να το πούμε σε μεταγενέστερο στάδιο. Για καθοριστικά παιχνίδια θα μιλάμε από το ξεκίνημα του β΄ γύρου και μετά».

Χάθηκε αρκετοί βαθμοί από τους μεγάλους: «Είναι σημαντικό ότι υπάρχει ανταγωνισμός. Ο Απόλλωνας δεινοπάθησε να νικήσει την Δόξα, η Ανόρθωση έχασε 5-0 από τον Εθνικό, εμείς χάσαμε από την Ένωση στο Τσίρειο, η Ομόνοια από τον Εθνικό στο ΓΣΠ. Τώρα που εξαλείφτηκε και η προκατάληψη όλοι το απολαμβάνουν, είναι ωραίο πράγμα».

Εκτιμάς ότι θα πάνε και οι τέσσερις μέχρι τέλους για τον τίτλο; «Βάζω και την ΑΕΚ μέσα. Η ΑΕΚ το έκανε δύο φορές να επανέλθει από το -8 άρα αν νικήσει και έρθουν κάποιες ισοπαλίες θα είναι εκεί. Είναι μικρές οι διαφορές. Είναι μια σειρά αγώνων και αυτός που θα βρεθεί στην εποχή του θα πανηγυρίσει».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Έχουμε τους Γκακπέ και Κολ εκτός. Ο Χάμπος θεωρώ ότι είναι δύσκολο να προλάβει, ο Πέδρο έχει περισσότερες πιθανότητες και ο Μάρκοβιτς είναι πιο έτοιμος. Επιστρέφει ο Σάλαϊ».

Ποια είναι η κατάσταση του Μολ; Πότε θα επιστρέψει; «Δεν θα μπούμε σε ατή την διαδικασία. Είναι καθαρά πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός σε αυτή την διαδικασία».

Ο Δημητρίου πάντως τα πήγε περίφημα: «Μάγκας, τα δίνει όλα ο νεαρός, αγωνίζεται σαν μεγάλος και ανταποδίδει την στήριξη».

Αντιδράσατε πολύ καλά όταν ισοφαριστήκατε από τη Νέα Σαλαμίνα: «Σοβαροί ήμασταν σε όλο το παιχνίδι. Ήταν μια στιγμή αδράνειας εκεί και ήρθε η ισοφάριση. Δεχθήκαμε μια πίεση για ένα 20λεπτο αλλά στα υπόλοιπα 70 λεπτά ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος. Είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε το παιχνίδι, δεν το κάναμε και απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους θα δεχθείς πίεση. Ήταν και συγκυρία η άμεση αντίδραση, μπορεί να μην το έβαζε ο Ματέϊ και το παιχνίδι να εξελισσόταν διαφορετικά».

Για την συνέχεια, είναι ενδιαφέρον το σκηνικό στην βαθμολογία: «Είναι ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα. Είχαν όλοι πολλά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Ο Απόλλωνας έκανε πρώτος την κοιλιά και όλοι τον χλεύασαν. Τώρα η Ανόρθωση δέχθηκε τρεις ήττες σε τέσσερα ματς, ενώ και το ΑΠΟΕΛ είχε συνεχόμενες απώλειες».

Για τον κόσμο, περιμένετε περισσότερο την Κυριακή στο Τσίρειο; «Δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε για τον κόσμο, τον πικράναμε. Είναι στο πόδια των ποδοσφαιριστών να τους κάνουν να επιστρέψει. Ο Απόλλωνας είναι ο ίδιος ο κόσμος του».