25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το Χάρηκε η Ομόνοια που πάει στη β΄φάση πρώτη.Το ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλύτερο στο Α΄ημίχρονο(0-0)

Το Χάρηκε η Ομόνοια που πάει στη β΄φάση πρώτη.Το ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλύτερο στο Α΄ημίχρονο(0-0)

By on 2 Μαρτίου, 2020 0 2826 Views

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta στο ΓΣΠ, μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας. Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 0-0 και έτσι πήραν από ένα βαθμό.
Η Ομόνοια έφτασε στους 43 βαθμούς, όσους έχει και η Ανόρθωση, όμως οι «πράσινοι» είναι στην κορυφή, μιας και υπερτερούν στην ισοβαθμία. Από την άλλη, το ΑΠΟΕΛ, με 39 βαθμούς είναι στο -4 από την κορυφή.
Το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο στα πρώτα 45 λεπτά. Κυριάρχησε κάνοντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ,είχε την κατοχή και αρκετές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στο γκολ. Η πιο ξεκάθαρη ήταν του Ντε Βινσέντι στο 26΄, όταν δεν νίκησε τον Παντιλίμον με το πλασέ που έκανε από πλεονεκτική θέση.Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας σε αυτό το διάστημα είχε και άλλες σωτήριες επεμβάσεις
Η Ομόνοια είχε παθητικόμρόλο στο πρώτο ημίχρονο αλλά είχε την μεγάλη ευκαιρία του Νταρμπισάιαρ, με τον Άγγλο να κάνει το πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή και τον Μπέλετς να αποκρούει.
Στο δεύτερο ημίχρονο, καμία ομάδα δεν μπόρεσε να επιβληθεί και απειλούσαν μόνο με στημένες φάσεις. Μετά το 65΄όμως και τις αλλαγές η Ομόνοια ανέβηκε και ήταν καλύτερη και απείλησε με γκολ αφού φάνηκε κούραση στο ΑΠΟΕΛ από την προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά και τον αγώνα της Πέμπτης με την Βασιλεία. Έτσι μοιραία ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και το δεύτερο φετινό ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.
ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπέλετς, Βούρος, Μερκής, Σάβιτς, Ιωάννου, Μιχαΐλοβιτς (77΄ Αλωνεύτης), Άλεφ, Γένσεν, Τάμαρι, Εφραίμ (63΄ Γέφτοβιτς), Ντε Βινσέντι (84΄ Πάβλοβιτς)
Στον πάγκο: 
Βάτερμαν, Χαλένιους, Μάτιτς, Μακρής, Γουίλερ, Σιέλης
ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Παντιλίμον, Μαυρίας, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέζιακς, Κούσουλος, Γκόμεθ (56΄ Γκόμες), Τιάγκο, Ακιντόλα, Μποτεάκ, Νταρμπισάιαρ (70΄ Κακουλλής)
Στον πάγκο: 
Κυριακίδης, Χούμποτσαν, Μανρίκε, Στυλιανού, Τζιωνής, Λοΐζου, Μίκου
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
 Ίρφαν Πέλιτο (Βοσνία), Σενάντ Ιμπρισμπέγκοβιτς, Νταβόρ Μπέλιο, 4ος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή, Παρ.: Μιχάλης Ιωάννου 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 
Ντε Βινσέντι, Ιωάννου, Σάβιτς, Αλωνεύτης Λέζιακς, Μποτεάκ (3η)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ:
 ΓΣΠ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10.495