26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Είμαστε χαρούμενοι. Αισθάνομαι ότι έχουμε πράγματα να πετύχουμε

ΜΠΕΡΓΚ:Είμαστε χαρούμενοι. Αισθάνομαι ότι έχουμε πράγματα να πετύχουμε

By on 2 Μαρτίου, 2020 0 2003 Views

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του ντέρμπι:

-Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Κάποιες φορές το 0-0 δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα και σήμερα για μας δεν είναι άσχημο, Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, το παλέψαμε.

-Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Είχαμε μια φανταστική ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Είχε και το ΑΠΟΕΛ τις δικές του ευκαιρίες για να σκοράρει. Είμαι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία των παικτών μου απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα που έχει κατακτήσει 7 σερί πρωταθλήματα. Ένα παιχνίδι από το οποίο έχουμε να μάθουμε πολλά. Αν θέλουμε να πετύχουμε, πρέπει να μάθουμε πως να διαχειριζόμαστε τέτοια παιχνίδια”.

Για το αν είχε κάποια διαφορά το σημερινό ντέρμπι με το αντίστοιχο του α΄ γύρου και τι σημαίνει η 1η θέση για την Ομόνοια στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος: “Η διαφορά είναι το γεγονός ότι άλλαξε προπονητές το ΑΠΟΕΛ. Το ΑΠΟΕΛ θα βελτιωθεί στη συνέχεια, δεν έχει αγώνες στην Ευρώπη. Ήταν κλειστό και το ματς του α΄ γύρου. Σημαίνει βελτιωνόμαστε για να είμαστε στην κορυφή. Είμαστε χαρούμενοι. Αισθάνομαι ότι έχουμε πράγματα να πετύχουμε”.

Για το αν η είσοδος του Βίτορ Γκόμες βοήθησε την ομάδα: “Έκανε πολύ καλή δουλειά. Είναι ομαδικός παίκτης. Έχασε κάποιες προπονήσεις και δεν ξέραμε αν θα μπορούσε να ξεκινήσει. Έτσι έπαιξε σχεδόν 60 λεπτά ο Γκόμεθ και μετά ο Γκόμες. Τα πηγαίνει πολύ καλά ο Κούσουλος και είμαι ικανοποιημένος. Και ο Κακουλλής έδειξε ξανά ότι μπορεί να βοηθήσει”.