29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H Mπάγερν θα πάρει μέτρα κατά οπαδών της για υβριστικό πανό

H Mπάγερν θα πάρει μέτρα κατά οπαδών της για υβριστικό πανό

By on 1 Μαρτίου, 2020 0 602 Views

Πολύ ενοχλημένος ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, προανήγγειλε κυρώσεις προς τους οπαδούς για τα υβριστικά πανό κατά του αφεντικού της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε για τα πανό των οπαδών της Μπάγερν Μονάχου με υβριστικά συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ, τα οποία προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα Χόφενχαϊμ – Μπάγερν και οδήγησαν τους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν πασούλες για 13 λεπτά, μέχρι να ολοκληρωθεί το ματς.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του βαυαρικού συλλόγου, ο οποίος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον Χοπ, δήλωσε πως «νιώθω βαθύτατη ντροπή» για ό,τι συνέβη, εξηγώντας σχετικά πως «δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι’ αυτό το κατακριτέο συμβάν. Αυτό είναι το άσχημο πρόσωπο της Μπάγερν Μονάχου».

Ο εκ των ισχυρών ανδρών της Μπάγερν, μαζί με τον πρόεδρο Χέρμπερτ Χάινερ, προανήγγειλε αντιδράσεις του συλλόγου κατά των οπαδών. «Τα μάτια ήταν κλειστά για πολύ καιρό. Ο σύλλογος θα ενεργήσει κατά όσων δυσφημούν την ομάδα μας» συμπλήρωσε σχετικά, ξεκαθαρίζοντας ακόμα ότι «αυτοί που σήμερα (29/02) εμφανίστηκαν εδώ με αυτόν τον τρόπο, δεν έχουν καμία δουλειά σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, καμία απολύτως».