26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Τριάρα η Ένωση με πρωταγωνιστή τον Σαντίκ

By on 1 Μαρτίου, 2020 0 3059 Views

Μεγάλη νίκη για την Ένωση που επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 3-0 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή, τον Μπεράτ Σαντίκ. Ο Φινλανδός επιθετικός πέτυχε δύο γκολ, το πρώτο από την άσπρη βούλα και το τρίτο, «σφραγίζοντας» τη νίκη δίνοντας τις λύσεις στους «βυσσινί». Το δεύτερο τέρμα πέτυχε ο Ουντόζι με κεφαλιά.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο α’ ημίχρονο, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Και οι τελικές των Βινίσιους και Ριέρα προήλθαν από μακρινά σουτ των δύο, χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα οι Κλέιμαν και Βελλίδης.

Στο β’ ημίχρονο έψαξαν περισσότερο και οι δύο ομάδες να παίξουν πιο επιθετικά, γι’ αυτό και υπήρξαν αρκετές προϋποθέσεις στο πρώτο 15λεπτο, όμως ο Μπάλαζιτς στο 55′ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Βελλίδη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κίκο από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο. Στο 66′, μετά από επέλαση του Βαρέλα, ο Σαμίνια τον ανέτρεψε και ο Λούκας Σωτηρίου έδειξε ορθά την άσπρη βούλα. Ο Σαντίκ το εκμεταλλεύτηκε, άνοιξε το σκορ και η Ένωση «πατώντας» πάνω στο προβάδισμά της προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή, δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κλέιμαν και στο 83′, ήρθε ο Ουντόζι με οκεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ριέρα, να δώσει μεγάλο προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Σαντίκ, υπέγραψε τη μεγάλη νίκη της Ένωσης στο 90+1.

Η Ένωση πέρασε στην 4η θέση του Β’ ομίλου ενώ ο Ολυμπιακός δεν νιώθει άνετα με τους βαθμούς που έχει.

ΕΝΩΣΗ: Κλέιμαν, Μουλαζίμης, Σταρόκιν, Βαρέλα(82′ Αγκίρι), Κουμής(69΄Ουντόζι), Θεοδώρου, Γκονζάλες, Ριέρα, Μπάλαζιτς, Μαϊσουράντζε, Σαντίκ(90+2 Ανδρέου)
Στον πάγκο: Πέτρου, Ανδρέου, Ρουσιάς, Ροντρίγκες, Κολοκούδιας, Βαλλιάνος, Πυρίλλης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βελλίδης, Ψάλτης(59′ Κοφί), Σαμπίνια, Κίκο, Οικονομίδης, Κα, Βινίσιους(81′ Ακόστα), Αζουλάο, Νάνι, Κυριάκου(75′ Αγιτέ), Ντουβεντρού
Στον πάγκο: Μπάιζα, Ανδρέου, Σωτηρίου, Παχίπης, Κάμπος, Μουκτάρης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαντίκ / Κυριάκου, Αζουλάο

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λούκας Σωτηρίου (Ι. Λαζάρου, Ν. Εγγλέζου), 4ος: Τ. Χριστοφή, Παρ. Διαιτησίας: Α. Ξάνθου
ΘΕΑΤΕΣ: 300 περίπου