19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ:Είναι υποχρέωση μας να παλέψουμε

By on 26 Φεβρουαρίου, 2020 0 997 Views

Διαβάστε τι δήλωσαν στην δημοσιογραφική διάσκεψη Μαρίνος Ουζουνίδης και Γ.Εφραίμε ενόψει του αγώνα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Βασιλεία.
Η αρχική τοποθέτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη: «Δεν έχει σημασία πως θα πείσεις τους παίκτες να αγωνιστούν, είναι υποχρέωση μας να παλέψουμε για την ομάδα. Είναι σημαντικό να μπούμε καλά στο παιχνίδι, να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να προηγηθούμε.Αυτό είναι το καλύτερο. Στο πρώτο παιχνίδι δεχθήκαμε εύκολα γκολ, ενώ κάναμε και πολλά λάθη. Θα πρέπει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε».
Αν ετοιμάζει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα: «Στο μυαλό μου υπάρχει το να δοκιμάσω κάποιους παίκτες σε νέες θέσεις. Παρόλα αυτά ο στόχος είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να διεκδικήσουμε την νίκη. Υπάρχουν κάποια κενά τα οποία δημιουργήθηκαν λόγω τραυματισμών και είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέα πράγματα και κάποιοι παίκτες να βρουν ρυθμό».
Ο Γιώργος Εφραίμ μίλησε αρχικά, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών: «Ο στόχος είναι δύσκολο να επιτευχθεί ωστόσο ήρθαμε εδώ για να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να βρούμε το γρήγορο γκολ ώστε να αλλάξουν και οι ισορροπίες. Πιστεύω ότι αν εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντίπαλου όπως έπραξε και αυτός στον πρώτο αγώνα, γιατί όχι να μην κυνηγήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Κάθε παίκτης απ’ την πλευρά του προσπαθεί και μπαίνει στο παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Παίκτες, διοίκηση και γενικά, όλοι στην ομάδα, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι».