26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νέο χτύπημα από Ισπανία(φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος)

Νέο χτύπημα από Ισπανία(φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος)

By on 25 Φεβρουαρίου, 2020 0 776 Views

Νέο χτύπημα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και πάλι από Ισπανία μεριά. Μετά τα στημένα ήρθε η σειρά για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος δια μέσου του ποδοσφαίρου μας.
Τα μέσα στην Ισπανία αναφέρουν ότι γίνεται διερεύνηση ατζέντηδων ποδοσφαιριστών για φορρολογικά εγκλήματα και εμπλέκουν και την χώρα μας
Σημειώνεται ότι έχει ξεκινήσει έρευνα από την Ειδική Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος και πως αυτό έχει επικεντρωθεί σε αρκετές μεταγραφές παικτών.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα περίπου εκατό ατζέντηδες από την UCO και της Φορολογικής έχουν διερευνήσει τις πράξεις που διεξήγαγε ένας γνωστός οργανισμός εκπροσώπησης με φανταστικές πράξεις.

Σύμφωνα με τον οργανισμό EFE , η έρευνα αφορά πολλούς εκπροσώπους παικτών.

Πάντα σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας η αστυνομία παρακολούθησε την προέλευση των χρημάτων, ανακαλύπτοντας ότι ήταν μέρος μιας εγκληματικής οργάνωσης που ελέγχει διάφορους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στη Σερβία, την Κύπρο και το Βέλγιο μέσω της οποίας είχε πραγματοποιήσει φανταστικές υπογραφές και τα οποία τους επέτρεψαν να αποκομίσουν μεγάλα οφέλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Elpais.com.

espndeportes.espn.com