Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Όταν η ποδοσφαιρική λογική σταμάτησε… μπήκε στο γήπεδο ο Εθνικός

24 Φεβρουαρίου, 2020
2863 Views
0 Comments
Όταν η ποδοσφαιρική λογική σταμάτησε… μπήκε στο γήπεδο ο Εθνικός

Το τμήμα των Social media του Εθνικού Άχνας ξανακτύπησε με το πιο κάτω post:

Όταν η ποδοσφαιρική λογική σταμάτησε… μπήκε στο γήπεδο ο Εθνικός.

23 Φεβρουάριου 2020. Ένα τρελό απόγευμα για εμάς, μια μεγάλη μέρα. Η μέρα που η περηφάνεια μας δεν μας άφησε να κλείσουμε μάτι.

Τι να πούμε για αυτά τα παιδιά και για όσους εργάζονται καθημερινά για αυτά τα 90 λεπτά του Σαββατοκύριακου μας. Τι να πούμε και να μην είναι λίγο. Τι να πούμε και να μην είναι φτωχικό.

Υποκλινόμαστε.

Υποκλινόμαστε στην δύναμη της ψυχή σας.
Υποκλινόμαστε που από το δεύτερο λεπτό δείξατε γιατί μπήκατε στο γήπεδο.
Υποκλινόμαστε στις υποσχέσεις που δώσατε και κρατήσατε ο κάθε ένας ξεχωριστά.

Σας ευχαριστούμε για μια Κυριακή που θα θυμόμαστε για χρόνια. Σας ευχαριστούμε για μια Δευτέρα διαφορετική από τις άλλες.

Υ.Γ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους οπαδούς μας που το έζησαν μαζί μας. Στο Δασάκι πρέπει να είναι αλλιώς!
Υ.Γ.2 Ένα τεράστιο μπράβο στους φίλους της Ανόρθωσης για την άψογη παρουσία τους στο Δασάκι. Ευχαριστούμε για το επίπεδο και την φιλοσοφία που προωθείτε. Το χειροκρότημα σας στο τέλος είναι η ποδοσφαιρική παιδεία που χρειάζονται τα γήπεδα μας. Ότι καλύτερο στην ομάδα της Ανόρθωσης.
Υ.Γ.3 Είμαστε σίγουροι ότι και οι 2 ομάδες μας θα αντάλλασσαν όλα τα πρωταθλήματα και τις νίκες τους για επιστροφή στους τόπους που γεννήθηκαν. Για αυτό παίζουμε, για αυτό παλεύουμε. Να μην το ξεχνάμε ποτέ.
Υ.Γ.4. Αφήσαμε κάτι για το τέλος…!!!!! Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι.. και αφήνουμε πίσω μας το σχόλιο του τμήματος μάρκετινγκ της Ανόρθωσης στις 24ης Νοεμβρίου 2019.

Comments are closed.