25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τριάρα και περιμένει η Ομόνοια.(Ματ,Κούσουλος ,Λοΐζου τα γκολ)

Τριάρα και περιμένει η Ομόνοια.(Ματ,Κούσουλος ,Λοΐζου τα γκολ)

By on 22 Φεβρουαρίου, 2020 0 8753 Views

Επέστρεψε στις επιτυχίες η Ομόνοια επικρατώντας της ΕΝΠ 3-0, με σκόρερ τους Ντάρμπισαϊαρ, Κούσουλο και τον νεαρό Λοίζου ο οποίος σκόραρε στις καθυστερήσεις ένα εξαιρετικό γκολ και έδειξε ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο.Η Ομόνοια που είχε καλή απόδοση περιμένει τα αποτελέσματα της Κυριακής και στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ

Το ματς ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με τους πράσινους να προηγούνται στο σκορ μόλις στο 6’ με το γκολ του Ντάρμπισαϊαρ και να κυριαρχούν στη συνέχεια φτιάχνοντας και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Προσπάθησε να αντιδράσει η ΕΝΠ με τις αλλαγές που έγιναν από το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως η Ομόνοια βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με σκόρερ τον Κούσουλο στο 82’ και τον Λοίζου στο 90’ φτάνοντας στην άνετη επικράτηση με 3-0.

90′ ΓΚΟΛ 3-0 Υπέροχη ενέργεια από τον νεαρό Λοίζου που σκόραρε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα της Ομόνοιας με σουτ με το αριστερό ,Εξαιρετικό γκολ που ξεσήκωσε τον κόσμο αποθεώνοντας τον.

82′ ΓΚΟΛ 2-0 Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μποτεάκ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και με προβολή ο Κούσουλος σκόραρε διπλασιάζοντας τα γκολ της Ομόνοιας.

56’ Έχασε μεγάλη ευκαιρία η ΕΝΠ, όταν μετά από σέντρα του Θεοδώρου από αριστερά, ο Λούφτνερ προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι, έστρωσε τη μπάλα στον Ουντόζι που έπιασε το σουτ στην κίνηση με τον Παντιλίμον να είναι σε ετοιμότητα και να αποκρούει.

50′ Επικίνδυνο γύρισμα του Τιάγκο από αριστερά, ο Κλέιμαν έδιωξε με τα χέρια προ του Ντάρμπισαϊαρ.

45 ‘ +2 Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ριέρα εντός περιοχής, αλλά δεν ήταν σε αφύσικη θέση και σωστά δεν δόθηκε το πέναλτι για την Ομόνοια.

40′ Έπεσε στο έδαφος εντός περιοχής ο Μαυρίας, με τον διαιτητή Ροβέρτο Κώστα σωστά να του δείχνει κίτρινη κάρτα, αφού δεν υπήρχε παράβαση.

38′ Ο Σπόλιαριτς που είχε κίτρινη κάρτα, έπαιξε επικίνδυνα, καθώς πάτησε τον Λούφτνερ και θα μπορούσε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ροβέρτος Κώστα έδωσε μόνο το φάουλ.

29′ Χάνει μεγάλη ευκαιρία ο Ντάρμπισαϊαρ καθώς έστειλε από πολύ καλή θέση τη μπάλα έξω με πλασέ.

26′ Δοκάρι για την Ομόνοια με τον Ακιντόλα, μετά από ασταθή απόκρουση του Κλέιμαν.

23′ Σουτ του Μποτεάκ μετά από μπαλιά του Ντάρμπισαϊαρ, απέκρουσε ο Κλέιμαν.

12′ Σοβαρό λάθος από τον Λανγκ, που προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα στον Παντιλίμον, ο Ουντόζι κέρδισε τη μπάλα και προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας απέκρουσε.

6′ ΓΚΟΛ 1-0 Εξαιρετικός συνδυασμός  Μποτεάκ – Ακιντόλα, ο Νιγηριανός μπήκε στην περιοχή από αριστερά, γύρισε στον αμαρκάτριστο Ντάρμπισαϊαρ που έσπρωξε τη μπάλα στα δίκτυα και άνοιξε το σκορ.

Στον πειθαρχικό έλεγχο έκανε αρκετά λάθη ο Ροβέρτος Κώστα. Έπρεπε στο 38’ να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σπόλιαριτς για πάτημα στο Λούφτνερ, όπως θα έπρεπε να δείξει κόκκινη και όχι κίτρινη κάρτα στον Ακιντόλα που έπιασε από το λαιμό τον Μπαρμπόσα, σε φάση που έδωσε από μια κίτρινη στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπέργκ)Παντιλίμον, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέζιακς, Μαυρίας, Κούσουλος,  Γκόμες, Τιάγκο, Ακιντόλα (83′ Λοίζου), Μποτεάκ, Ντάρμπισαϊαρ (85′ Κακουλλής).

Στον πάγκο: Κυριακίδης. Παναγιώτου, Μανρίκε, Στυλιανού, Χαραλάμπους, Ορτέγα, Λοίζου, Κακουλλής και Μίκου.

ΕΝΠ (Τσ. Γιανέφσκι): Κλέιμαν, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Μουλαζίμης, Σταρόκιν, Ριέρα, Σπόλιαριτς, Ουντόζι (74′ Κολολούδιας), Θεοδώρου, Αγκίρι (46′ Κοσμά), Ρουσιάς (46′ Σαντίκ)

Στον πάγκο: Πέτρου, Κουμή, Ανδρέου, Κοσμά, Κολοκούδιας, Α. Κυριάκου, Κ. Κυριάκου, Μαϊσουράτζε και Σαντίκ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαυρίας, Ακιντόλα / Σταρόκιν, Σπόλιαριτς, Κοσμά (6η), Μπαρμπόσα


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: 
Ροβέρτος Κώστα (Μάριος Δημητριάδης, Ευαγόρας Ευαγόρου) Βασίλης Δημητρίου (Μ. Ιωάννου).