16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Δοκιμασίες» εκτός έδρας για Παναθηναϊκό και Άρη

«Δοκιμασίες» εκτός έδρας για Παναθηναϊκό και Άρη

By on 22 Φεβρουαρίου, 2020 0 329 Views

Με τις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός και Λαμία – Άρης ανοίγει το Σάββατο (22/2) η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Η αρχή γίνεται στις 19:30 στην Τρίπολη όπου ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς το οποίο θέλει το τρίποντο προκειμένου να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι όφ και παράλληλα να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Άνχελ και τον τραυματία Καπίγια, με τους Ιγκλέσιας, Σίτο και Λουίς Φερνάαντεθ να τίθενται κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους. Στον αντίποδα η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα αγωνιστεί απέναντι στους «κιτρινομπλέ» χωρίς τον Ινσούα, αλλά και τους τιμωρημένους Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Δώνης.

Μισή ώρα αργότερα στην Λαμία, η ομάδα της Φθιώτιδας θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου η οποία θέλει το τρίποντο, για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να μπει στα πλέι οφ, θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς τρεις παίκτες. Πιο συγκεκριμένα εκτός έχει τεθεί ο τραυματίας Μπεχαράνο, ο τιμωρημένος Ασίγκμπα, αλλά και ο ανέτοιμος Πλιάτσικας, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Κάχριμαν και Τσούκαλος. Από την πλευρά της η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ που θέλει επίσης το τρίποντο, για να εξασφαλίσει την θέση του που οδηγεί στα πλέι οφ θα αγωνιστεί χωρίς τον ανέτοιμο Ιντέγε απέναντι στους «κυανόλευκους»

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (Novasports 2)

20:00 Λαμία – Άρης (Ertsports)