16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πυρά Πανιώνιου κατά Παπαβασιλείου.Άκομψη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

Πυρά Πανιώνιου κατά Παπαβασιλείου.Άκομψη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

By on 21 Φεβρουαρίου, 2020 0 581 Views

Πυρά εναντίον του Νίκκι Παπαβασιλείου που άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Πανιώνιο για να πάει στη Γουάντι Ντέγκλα της Αιγύπτου, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ιστορικού, Χρήστος Δάρας. 

Διαβάστε αποσπάσματα όσων δήλωσε στη “Live Sport”: 

«Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει. Σ’ αυτό το παιχνίδι παίζουμε τη χρονιά μας. Η κοινή γνώμη δεν είναι υπέρ του. Εάν ήθελε να αποχωρήσει, ας το έκανε πολύ πιο νωρίς, όταν είχε ατυχή αποτελέσματα. Αποχώρησε παραμονές ενός αγώνα που για μας είναι όλη η χρονιά Άφησε μία ομάδα μέσω της οποίας αναδείχτηκε και τον έμαθε ο κόσμος. Ήταν άκομψο να έχει ήδη πάει στην Αίγυπτο και να μιλήσει με άλλη ομάδα. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν». 

Όσο για τα παράπονα που έκανε ο Παπαβασιλείου ότι δεν του δόθηκε δυνατότητα ενίσχυσης: «Φθηνή δικαιολογία. Οκτώ σερί ήττες έκανε, τώρα το θυμήθηκε; Στη 17η ομάδα της Αιγύπτου θα έχει μεταγραφές; Ήρθες, σε έμαθε ο κόσμος, επαγγελματικά και μόνο δεν αποχωρείς λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι της χρονιάς. Όταν φύγει από την Αίγυπτο, οι πόρτες συνεργασίας με ομάδες της Superleague στενεύουν, γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά. Άκομψο και αντιεπαγγελματικό». sdna.gr