25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το όνειρο έγινε εφιάλτης.Η Βασιλεία έκοψε τα φτερά του ΑΠΟΕΛ (0-3)

Το όνειρο έγινε εφιάλτης.Η Βασιλεία έκοψε τα φτερά του ΑΠΟΕΛ (0-3)

By on 20 Φεβρουαρίου, 2020 0 1007 Views

To όνειρο του ΑΠΟΕΛ για υπέρβαση και συνέχιση της πορείας στην Ευρώπη μετατράπηκε σε εφιάλτη αφού η Βασιλεία ήταν αποτελεσματική και πέτυχε μεγάλη νίκη με 3-0 μέσα στο ΓΣΠ .Πλέον το όνειρο της πρόκρισης δεν είναι καθόλου ρεαλιστικό και ιδιαίτερα με την εικόνα του αγώνα στη Λευκωσία δεν μπορεί να υπάρχει ελπίδα στο θαύμα.
Οι Ελβετοί ήταν αυτοί που ήξεραν από την αρχή τι ήθελαν μέσα στο γήπεδο, πολύ νωρίς πήραν προβάδισμα με τον Πετρέτα στο 16΄ και εκεί δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα. Πέραν από ένα σουτ του Μάτιτς το ΑΠΟΕΛ δεν απέιλησε στο α΄ μέρος και με 1-0 το οποίο θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο για την Βασιλεία, οι δύο ομάδες κατηφόρισαν για τα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη το 2-0 ήρθε πολύ νωρίς στο 52΄ με τον Στόκερ, ακολούθησαν δύο σουτ του ΑΠΟΕΛ με τους Χαλένιους και Τάμαρι που έφυγαν λίγο έξω, αλλά το σουτ του Καμπράλ στο 66΄ πήγε μέσα και έγινε το 3-0. Κάπου εκεί ουσιαστικά η σεμνή τελετή στο ΓΣΠ έλαβε τέλος και ο επαναληπτικός στην Βασιλεία αυτόματα μετατράπηκε σε τυπικής διαδικασίας.


16΄ ΓΚΟΛ. 0-1. Ολιγωρία στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ, ο Πετρέτα κατέβασε την μπάλα από θέση μέσα αριστερά, ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Βούρου και με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Μπέλετς και άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Βασιλείας.






53΄ ΓΚΟΛ. 0-2. Πάλι πιάνεται σε ανισορροπία η άμυνα του ΑΠΟΕΛ, οι ποδοσφαιριστές της Βασιλείας άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Κάμπο βρήκε τον Στόκερ και αυτός με άψογο τελείωμα νίκησε τον Μπέλετς.

66΄ ΓΚΟΛ. 0-3. Αντεπίθεση για την Βασιλεία, ο Καμπράλ βρήκε χώρο, εξαπέλυσε έναν κεραυνό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπέλετς.

Oι 11άδες των δύο ομάδων:

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Μιχαίλοβιτς, Μερκής, Βούρος, Ιωάννου (79΄ Γουίλερ), Άλεφ, Μάτιτς, Γένσεν, Ντε Βινσέντι (70΄ Γιάκολις), Τάμαρι, Πάβλοβιτς (56΄ Χαλένιους)
Στον πάγκο: 
Βάτερμαν,  Σιγκούρνταρσον, Μακρής,  Αλωνεύτης

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Όμλιν Κομέρτ, Βίντμερ, Αλντερέτε, Κάμπο, Στόκερ, Ριβέρος, Φρέι (85΄ Μπουντζάκου), Πετρέτα (79΄ Πουλούλου), Τσάκα, Καμπράλ (73΄ Αντέμι)
Στον πάγκο: 
Νίκολιτς, Ραμίρες,  Μάρχαντ, Μπέργκστορμ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πάβλοβιτς, Μάτιτς, Γένσεν/Αλντερέτε (2η), Στόκερ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 8411

Διαιτητής: Ορέλ Γκρίνφελντ (Ισραήλ)
Α΄ βοηθός: Ρόι Χασάν (Ισραήλ)
Β΄ βοηθός: Ιντάν Γιαρκόνι (Ισραήλ)
Τέταρτος: Ειτάν Σμουέλεβιτς
VAR: Ζοάο Πέδρο Ντα Σίλβα Πινέιρο (Πορτογαλία)
Βοηθός VAR: Ρόι Ρέινσέιμπερ (Ισραήλ)
Παρατηρητής διαιτησίας: Μαρκ Μπατά (Γαλλία)
Παρατηρητής αγώνα: Μπόρις Στάνκοφ (Βουλγαρία)