24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΡΑBΙΔΑΣ:Kρούσαμε σε όλους τους τομείς.Nα αυξηθούν οι ομάδες!

ΚΑΡΑBΙΔΑΣ:Kρούσαμε σε όλους τους τομείς.Nα αυξηθούν οι ομάδες!

By on 20 Φεβρουαρίου, 2020 0 5045 Views

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, έκανε λόγο για αύξηση των ομάδων στην Α΄ Κατηγορία. «Για να φτιαχτεί κάτι πρέπει να κρούσει εντελώς. Εμείς κρούσαμε σε όλους τους τομείς. Υπάρχει θεσμός κυπέλλου; Παλιά πήγαιναν τελικό και άλλες ομάδες όπως η Νέα Σαλαμίνα και ο Εθνικός. Τώρα απαγορεύεται. Είναι κομμένα και ραμμένα για τους μεγάλους. Το πρωτάθλημα σας ικανοποιεί; Όλη η Κύπρος ξέρει εδώ και καιρό ότι θα πάνε διαβάθμιση δύο εκ των ΕΝΠ, Δόξας και Εθνικού. Αν δεν αλλάξει το σύστημα θα μείνω στη Β΄ Κατηγορία. Τα σωματεία διαλύθηκαν και θεωρώ ότι θα πρέπει να αυξηθούν οι ομάδες. Διαφορετικά, ας μείνουν οι 6 μεγάλοι να παίζουν μόνοι τους. Αν δεν έρχονταν οι Ρώσοι, θα υπήρχε η Πάφος; Αν δεν ερχόταν ο Τορναρίτης, θα υπήρχε ο Ολυμπιακός; Ναι πρέπει να αυξηθούν οι ομάδες. Είναι και άλλα. Η πολιτεία πρέπει να χορηγεί τις ομάδες. Έπρεπε να ήταν παττισμένα τα 2/3 των σωματείων. Ο κ. Παπασταύρου ήρθε με όνειρα. Αν δεν κάνει κάτι σε 2-3 χρόνια δεν θα φύγει; Θέλει επισκευή το ποδόσφαιρο μας. Τώρα θυμήθηκαν τα γήπεδα. Τα γήπεδα της Β΄ Κατηγορίας είναι ακόμη χειρότερα. Που είναι η πολιτεία; Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν. Αν πάω στη Β΄ Κατηγορία, να πάω, αλλά να το απολαμβάνω. Τώρα ανακατσιώ να πάω».
Για την ηγεσία της ΚΟΠ: «Έφεραν μας ξένους, θα φέρει το VAR, προσπαθεί».
Για τα όσα είπε ο Νίκος Κίρζης: «Είπε σωστά πράγματα. Δεν συμφωνώ όμως στο ότι φταίνε μόνο οι παράγοντες. Πρέπει να γίνει προεργασία από ειδικούς και να έρθουν με προτάσεις».

Την έντονη δυσαρέσκεια του για τη διαιτησία της αναμέτρησης με την Ομόνοια, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου. «Θέλαμε να κάνουμε μια προπόνηση, όμως είμαστε απογοητευμένοι με αυτά που είδαμε. Η Δόξα δεν θα συμμετάσχει ξανά στο κύπελλο. Όλα είναι αποτυχημένα. Είμαι απογοητευμένος γιατί πλήρωσα 2.000 ευρώ για να παίξω με την Ομόνοια. Ο αετομάτης διαιτητής έτρεξε και έδειξε γκολ. Είμαι απογοητευμένος γιατί συνεχίζουν να εκθέτουν τον εαυτό τους. Είδε γκολ στο περίπου; Για όνομα του Θεού. Προστατεύουμε τους διαιτητές, όμως και οι ίδιοι θα πρέπει να προστατεύσουν τους εαυτούς τους. Σταματήστε αν δεν σας περνά το αντικείμενο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για το ότι ο ίδιος τους στήριξε: «Οι ίδιοι δεν στηρίζουν τους εαυτούς τους. Είδαμε και τι έγινε στο Απόλλων – Εθνικός».