29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χωρίς δυσκολία πέρασε η Ομόνοια παρά το 1-1 με την Δόξα

Χωρίς δυσκολία πέρασε η Ομόνοια παρά το 1-1 με την Δόξα

By on 19 Φεβρουαρίου, 2020 0 5843 Views

Η Ομόνοια σφράγισε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου παρά την ισοπαλία 1-1 με την Δόξα στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου στο Μακάρειο.
Οι πράσινοι οι οποίοι μπήκαν δυναμικά στο Α΄ ημίχρονο και είχαν τον έλεγχο απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς διεκδίκησαν το γκολ, ώστε να δώσουν και τυπικό τέλος στην υπόθεση πρόκριση.Τελικά ο Κακουλλής ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 29’ όταν πέρασε με όμορφο τρόπο την μπάλα πάνω από τον Γκρέμλς. Η μπάλα φυσικά δεν πέρασε την γραμμή της εστίας του τερματοφύλακα της Δόξας αλλά ο βοηθός λανθασμένα υπέδειξε γκολ.
Η Ομόνοια μπορούσε να ολοκληρώσει με περισσότερα γκολ υπέρ της στο ημίχρονο, όμως, ο Γκρεμλς ήταν σε καλή βραδιά κι έδιωξε σε τέσσερεις περιπτώσεις, μακριά τον κίνδυνο από την εστία του. Η Δόξα συνέχισε με 10 ποδοσφαιριστές από το 41’ λόγω αποβολής του Μέσκα με 2η κίτρινη κάρτα.
Στην επανάληψη, παρά το αριθμιτικό μειονέκτημα η Δόξα μπήκε δυναμικά και επεδίωξε το γκολ της ισοφάρισης κάτι που κατάφερε στο 52΄με πλασέ του Μπραμπίγια.
Η Ομόνοια παρόλο που δεν ήταν τόσο καλή όσο στο Α΄ ημίχρονο μπορούσε να πετύχει και 2ο γκολ αν ήταν λίγο πιο τυχερή στην φάση που ο Κακουλλής σημάδεψε το δοκάρι στο 61’.
Σημειώνεται ότι η Δόξα ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Κακουλλή στον Καρλίτος, όμως, ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη.
Η Ομόνοια είχε ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα μετά το 4-1 στο ΓΣΠ και δικαίως βρίσκεται στην ημιτελική φάση του κυπέλλου και σήμερα δόθηκε ευκαιρία σε κάποιους νεαρούς ενώ στο ημίχρονο έκανε μάλλον αγγαρία…με την σκέψη στο πρωτάθλημα