20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Προβάδισμα ο Απόλλωνας με 2-0 .Ακυρώθηκε γκολ του Εθνικού στο 79′

Προβάδισμα ο Απόλλωνας με 2-0 .Ακυρώθηκε γκολ του Εθνικού στο 79′

By on 19 Φεβρουαρίου, 2020 0 6629 Views

Ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη με 2-0 και μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση κόντρα στον Εθνικό στο Τσίρειο, για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca Cola.
Το σκορ άνοιξε στο 15΄ με κεφαλιά του Περέιρα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μπένσοπ, μετά από κλέψιμο που έκανε στον Στρατηλάτη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπένσοπ στο 55΄ με κοντινό πλασέ μετά από ατομική ενέργεια του Πίττα.
Στο 79΄ κακώς δεν μέτρησε γκολ του Εθνικού με κεφαλιά του Κονέ αφού υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφ σάιντ. Αρχικά, υποδείχθηκε οφ σάιντ, μετά δόθηκε γκολ και μετά ξανά οφ σάιντ. Η διαχείριση της φάσης του 79’ αφήνει εκτεθειμένους τον Κωνσταντίνο Φελλά και τον βοηθό Μάριο Δημητριάδη. Ο Κονέ σκόραρε για τον Εθνικό κόντρα στον Απόλλωνα, με τη μπάλα να πηγαίνει σε αυτόν από παρέμβαση αντιπάλου που προσπάθησε να διώξει. Αρχικά ο βοηθός λανθασμένα έδωσε οφ σάιντ, ο διαιτητής πήρε την απόφαση πάνω του και μέτρησε το γκολ και στη συνέχεια μετά από διαβούλευση διαιτητή – βοηθού διαιτητή το γκολ κακώς δεν μέτρησε.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σωφρόνης Αυγουστή): Δημητρίου, Νσούε, Σελίμοβιτς, Γιούστε, Βασιλείου, Σακέτι (63΄ Ντένιτς), Κυριάκου, Ματέι (70΄ Παπουλής), Περέιρα, Πίττας, Μπένσοπ (80΄ Σαρδινέρο)
Στον πάγκο:
 Βολοτίνεν, Αγκίρε, Αντωνιάδης, Πέδρο, ΡοσκόπφΕΘΝΙΚΟΣ: (Ντέαν Κλάφουριτς): Στρατηλάτης, Κουντόμπιακ, Μαρκόφσκι (74΄ Ντεϊβίσον), Γκλομπάρ (68΄ Κορρέα), Πρόγιτς, Λαμπάν (59΄ Μιγκελίτο), Φοινίρης, Παπαγεωργίου, Χαραλάμπους, Κονέ, Μαρκόσκι
Στον πάγκο: Mπογκατίνοφ, Κ. Ηλία, Μ. Ηλία, Κοστόφσκι, Κυπριανού, Χριστοφή

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Κωνσταντίνος Φελλάς (Μάριος Δημητριάδης – Ευαγόρας Ευαγόρου), 4ος: Κυριάκος Χριστοδούλου, Παρ.: Μιχάλης ΑργυρούΚΙΤΡΙΝΕΣ: Περέιρα, Σακέτι / Μαρκόφσκι, Φοινίρης, Κλάφουριτς 
ΓΗΠΕΔΟ: 
Τσίρειο
ΘΕΑΤΕΣ: 800