20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πουρσαϊτίδης:Με έξι αλλαγές αλλά το ίδιο πλάνο και με θάρρος

Πουρσαϊτίδης:Με έξι αλλαγές αλλά το ίδιο πλάνο και με θάρρος

By on 19 Φεβρουαρίου, 2020 0 6518 Views

Αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε στη διάσκεψη τύπου ο Σάββας Πουρσαϊτίδης για το αποτέλεσμα με την Ανόρθωση.

«Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι για εμάς. Ωστόσο, δεν άλλαξε τίποτα στο πλάνο μας σε σχέση με το μας στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες μου κατάλαβαν ότι πρέπει να ρισκάρουν. Πρέπει να βρουν το θάρρος και το θράσος να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Σκοράραμε τρεις φορές στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μέσα σε τρεις μέρες, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και… θέματα στον αντίπαλο. Στο α’ ημίχρονο δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Στο β’ ημίχρονο, ήμασταν η ομάδα που βρήκε τον τρόπο να σκοράρει, σταθήκαμε τυχεροί στο δοκάρι, όμως ήμασταν άτυχοι στην συνέχεια. Είναι καλό αποτέλεσμα το 1-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για το κύπελλο. Θ χρειαστούμε τον κόσμο στο πλευρό μας στην ρεβάνς για να τα δώσουμε όλα. Τώρα ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή».
Για το rotation που έγινε: «Είχαμε έξι αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν».